Single Blog Title

This is a single blog caption
Aluminium pallets

Aluminium pallets van Calvo International B.V.

Aluminium pallets van de producent

Wij produceren al ruim 30 jaar aluminium pallets en containers in eigen fabriek in Duitsland. Het verwerken van aluminium profielen en plaatmateriaal is onze specialiteit. Onze jarenlange ervaring komt de kwaliteit van onze producten ten goede. De hoge kwaliteit van onze producten is daarvan het bewijs.

Aluminium pallets

Aluminium pallets, voor hygiënisch en steriel gebruik

Waar pallets van andere materialen (kunststof/hout) niet gebruikt mogen worden worden onze aluminium pallets ingezet. Binnen het anti-statische bereik, cleanrooms, toepassingen met hittebehandeling, horecagelegenheden, verwerkers van gevaarlijke stoffen, etc. Onze pallets met hoogwaardige lasnaden zijn waterdicht, vrij van bramen en GMP-gecertificeerd.

Aluminium pallets Aluminium pallets

Aluminium pallets, gelast

Voor waar gewerkt wordt met gevaarlijke (vloei)stoffen of in horecagelegenheden is het aan te raden om gelaste aluminium pallets in te zetten. In deze pallets blijven geen vloeistoffen of voedselresten achter. Voor toepassingen waar hygiëne een grote rol speelt zijn onze naadloze pallets het best geschikt.

    Aluminium pallets

Aluminium pallets in vele standaardafmetingen, uit voorraad leverbaar

Aluminium pallets

Maatwerk aluminium pallets

Natuurlijk kunnen wij naast standaardmaten ook maatwerk pallets produceren. Al vanaf 10 stuks fabriceren wij onze aluminium pallets op maat. Uw ideeën matchen wij met een technisch maakbaar product.

Aluminium pallets    Aluminium pallets

Aluminium pallets

Vanuit ons verkoopkantoor in Goirle bedienen wij onze klanten in het Nederland, België en Luxemburg. Wij bieden graag de juiste logistieke oplossingen aan met onze aluminium kwaliteitsproducten. Vraag gerust om een gespecificeerde aanbieding of een persoonlijke presentatie van onze kwaliteitsproducten bij u ter plekke. Het inplannen van een afspraak kan altijd op korte termijn!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Calvo International B.V.

Email: info@calvo.nl

Tel: 013 785 4240