Single Blog Title

This is a single blog caption
Aluminium kisten

Aluminium kisten van KKC Cases

Aluminium kisten van producent KKC Cases

Al ruim 40 jaar produceert KKC Cases in Stemwede aluminium koffers, aluminium presentatiemappenprofielkoffersgereedschapskoffersflightcases en kisten. Alle mogelijke binnenwerken zoals schuiminterieurs, scheidingswanden en schuimbekledingen fabriceren wij in onze eigen fabriek. Met ruim 60 medewerkers zijn wij één van de toonaangevende spelers in Europa binnen onze branche.

Aluminium kisten

Onze ‘Extreme’ aluminium kisten zijn van hoge kwaliteit en hebben een laag eigengewicht. Ze zijn uitwisselbaar met vrijwel alle soortgelijke producten van verschillende fabrikanten. Wij leveren uit voorraad en garanderen korte levertijden voor maatwerkproducten.

Aluminium kisten – Alpha, technische specificaties

Met 1,2 mm dik plaatmateriaal is onze Alpha-serie de sterkst verkrijgbare aluminium kist. Door middel van het aanbrengen van ingeperste versterkingsrillen in het plaatmateriaal versterken we de constructie van de kisten. Met massieve klinknagels en aanvullende versterking door middel van een gelast, omlopend randprofiel aan bodem en deksel zijn deze kisten onverwoestbaar.

Aluminium kisten

Met het zeer duurzame rvs-bandscharnier, een rondom ingklemde afdichtpakking, spansluitingen en robuuste handgrepen is het gebruikersgemak van deze producten hoog. Onze kisten zijn stof- en sproeiwaterdicht (IP54).

Aluminium kisten  Aluminium kisten

Aluminium kisten  Aluminium kisten

Aluminium kisten met aluminium stapelhoeken

Een zeer belangrijk detail van deze aluminium kisten zijn de aluminium stapelhoeken. Door het gebruik hiervan zijn de kisten stapelbaar op een zeer stabiele wijze. Onze aluminium kisten zijn ook stapelbaar met vrijwel alle andere producten die op de markt verkrijgbaar zijn.

Aluminium kisten

Aluminium kisten, standaard afmetingen – Alpha

Wij hebben onderstaande standaardmaten in ons pakket welke leverbaar zijn uit voorraad:

Maatwerk aluminium kisten en binnenwerken

Vanaf 10 stuks produceren wij ook aluminium kisten op maat. Voor een relatief lage prijs kunt u een perfect passende kist bij ons betrekken. De binnenwerken voor in onze aluminium kisten maken wij ook in onze fabriek in Stemwede. Zowel schuiminterieurs als scheidingswanden worden klantspecifiek voor u geproduceerd.

Aluminium kisten Aluminium kisten

Vraag voor een persoonlijke presentatie van onze aluminium kisten maken wij graag een afspraak bij u ter plekke. Dit kan altijd op korte termijn. KKC Cases ontwerpt voor u graag al uw transportkisten.

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.