Single Blog Title

This is a single blog caption

Aluminium koffers van producent KKC

Aluminium koffers met schuiminterieurs van de producent

Wij als toonaangevend producent weten precies wat belangrijk is tijdens de fabricage van onze producten. Met al ruim 40 jaar ervaring in de productie van aluminium koffers en aluminium kisten bieden wij altijd een passende oplossing.

Aluminium koffers

Alle mogelijk inrichtingen zoals bijvoorbeeld schuiminterieurs en vakverdelingen maken wij zelf in onze eigen fabriek in Stemwede. Ook bouwen wij technische installaties in onze koffers. Onderstaand treft u een overzicht aan van al onze verschillende varianten aluminium koffers.

Primo aluminium koffers, chique en voordelig

Deze koffers kenmerken zich door de hoogwaardige vormgeving en het gebruik van zijwandprofielen. Als presentatiemiddel met een professionele en elegante uitstraling is dit dé oplossing. Deze koffers produceren wij naast de verschillende standaard afmetingen vanaf 100 stuks op maat.

Aluminium koffers   Aluminium koffers

Aluminium koffers   Aluminium koffers

Klik hier voor meer informatie over onze Primo kofferlijn.

Pegar aluminium koffers, elegant en chique

Onze ‘Pegar’ koffers ogen zeer elegant maar zijn ook stabiel. Met deze koffers komt u professioneel voor de dag. De stevigheid van deze koffer is te danken aan het gebruik van zijwandprofielen die machinaal gebogen worden. De profielen worden eerst voorzien van lak en daarna gebogen. Met een speciale buigtechniek hoeven wij de profielen niet in te zagen voordat deze gebogen worden.

Aluminium koffers  Aluminium koffers

Aluminium koffers

Klik hier voor meer informatie over onze Pegar koffers.

Perfect Line aluminium koffers, elegant en stevig

Dit koffermodel kenmerkt zich door het brede scala aan mogelijkheden. De koffers zijn met hun representatieve uitstraling ideaal geschikt als verkoopbevorderende presentatiekoffer. Kwetsbare producten zijn zo veilige te vervoeren en kunnen toch op een fatsoenlijke manier gepresenteerd worden.

Aluminium koffers   Aluminium koffers

Aluminium koffers   Aluminium koffers

Klik hier voor meer informatie over onze Perfectline profielkoffers.

Professional aluminium koffers, zeer robuust en toch representatief

De stabiele bouwwijze van deze offers onderscheidt zich van alle andere varianten. Realisatie van vrijwel alle mogelijke bouwvormen is mogelijk. De hoge stabiliteit en flexibiliteit van dit product zijn uniek. Een zeer lange levensduur is gegarandeerd omdat we de koffers bouwen van zeer sterke anodiseerde aluminium profielen. Het plaatmateriaal is voorzien van meermalig in epoxiehars gedrenkt laminaat. Vanaf 10 stuks maken wij deze koffers op maat en ze zijn vanaf 5 stuks verkrijgbaar in 7 standaardafmetingen.

Aluminium koffers   

Aluminium koffers   Aluminium koffers

Klik hier voor meer informatie over onze Professional profielkoffers.

Maatwerkkoffers, uw klantspecifieke aluminium koffers op maat

Wij produceren koffers vanaf geringe aantallen op maat. Het minimum aantal is verschillend per kofferlijn. Met maatwerk schuiminterieurs en eventuele bedrukkingen stelt u uw eigen koffer samen.

   

Aluminium koffers   Aluminium koffers

Klik hier voor meer informatie over onze mogelijkheden over het bedrukken van koffers.

KKC biedt oplossingen!

Het inplannen van een presentatie van de verschillende koffers kan altijd op korte termijn. Onze klanten in het Benelux-gebied bedienen wij vanuit ons verkoopkantoor in Goirle. Wij lossen uw verpakkingsproblemen graag op met onze aluminium koffers!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen bekeken ook:

KKC Koffer GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 0031 6 1359 3347

Pdf: Nederlandstalige KKC-catalogus