Single Blog Title

This is a single blog caption
Flightcases

Flightcases van KKC

Flightcases van de producent

KKC is als zeer ervaren producent van allerlei verschillende koffers, kisten en flightcases een allround producent. Onze koffers en kisten zijn van zeer hoge kwaliteit. Met een breed pakket aan mogelijkheden fabriceren wij in eigen fabriek in Stemwede voor iedere situatie een passende oplossing. Zo maken we onze producten in de benodigde sterkte van het best geschikte materiaal in de kleur van uw keuze. Ook kunnen we lichtgewicht producten maken die toch robuust zijn door inzet van speciale materialen.

Flightcases

Onze flightcases zijn qua uitstraling vergelijkbaar met onze Professonal-koffers. Deze sterke kofferlijn bewijst zich al jaren als één van de sterkst verkrijgbare profielkoffers. Met een licht eigengewicht en een zéér flexibele bouwwijze is dit een koffervariant met hoge flexibiliteit en stabiliteit. Wij bouwen de flightcases met aluminium 30/30mm-profielen. Onze Professional-koffers worden standaard gebouwd van aluminium 20/20mm-profielen.

Flightcases

Maatwerk flightcases van KKC Cases

Wij maken alle kisten in standaard afmetingen maar ook vanaf 10 stuks op maat. De diversiteit van flightcases is zo groot dat we dit product alleen op aanvraag fabriceren en niet in standaardmaten op voorraad houden. In onze fabriek in Stemwede maken we al onze producten zelf. Met een hypermodern machinepark en ruim 60 fanatieke medewerkers produceren wij koffers, kisten en binnenwerken van hoge kwaliteit voor u op maat. Met onze grote productiecapaciteit kunnen wij op korte termijn leveren tegen zeer scherpe prijzen.

Flightcases

Onze flightcases hebben verstevigde profielen, sluitingen, handgrepen, hoekstukken, en scharnieren. Door dezelfde sterke bouwwijze van onze Professional-koffer te hanteren maar sterkere onderdelen te gebruiken kunnen in onze flightcases zwaardere producten vervoerd worden. Indien gewenst kunnen we ook wielen monteren onder de kisten zodat ze verrijdbaar zijn.

Flightcases van verschillende plaatmaterialen

Ook het plaatmateriaal is vrij kiesbaar. We verwerken multiplex maar ook licht kunststof plaatmateriaal indien het gewicht van de flightcases een belangrijke rol speelt. Flightcases van kunststof plaatmateriaal zijn wel tot 50% lichter dan de houten varianten. De speciale lichtgewicht honinggraat-platen, gemaakt van polyproyleen, zijn de perfecte oplossing m.b.t. gewichtsbesparing bij grote kisten en is toch enorm robuust. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 Flightcases

Het houten plaatmateriaal kan voorzien worden van folie of laminaatoppervlak. De folies zijn hoogwaardige maar toch voordelige oppervlaktes met een groot effect. Optisch nauwelijks van echt aluminium te onderscheiden. De folies zijn 4 verschillende varianten verkrijgbaar;

De meermalig in epoxiehars gedrenkte laminaatoppervlakken zijn perfect geschikt voor intensief gebruik. Dit oppervlak heeft een lange levensduur en is bestand tegen olie, zuren en hitte. Het laminaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren;

Flightcases met op maat gemaakte binnenwerken

Wij maken voor onze flightcases alle binnenwerken zelf in onze eigen fabriek. Vakverdelingen, elektrische installaties, schuiminterieurs maar ook stevige schotten van hout met schuimbekleding voor grotere en zwaardere producten. Niets is standaard, wij maken alles voor u op maat!

Flightcases

FlightcasesFlightcases

Waterdichte flightcases van KKC

Naast transportkisten zoals hierboven beschreven bieden wij ook waterdichte exemplaren aan. Met een luchtvrachtbestendigheid volgens de ATA 300 norm en een mogelijke waterdichtheidsgarantie IP67 zijn onze waterdichte flightcases de ideale verpakking als uw product droog moet blijven. Deze waterdichte transportverpakking is verkrijgbaar in 400 standaardmaten en in 8 kleuren.

Flightcases   Flightcases

Klik hier voor meer informatie over deze producten.

KKC Koffer GmbH heeft een breed scala aan mogelijkheden voor flightcases. Onze producten maken we vanaf geringe aantallen voor u op maat net als alle mogelijke binnenwerken. Wij adviseren u graag, wij bieden oplossingen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Overige productlijnen KKC

KKC Koffer GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 0031 13 785 4240