Single Blog Title

This is a single blog caption
Transportverpakking

Transportverpakking van Leidel & Kracht

Transportverpakking van de producent

Leidel & Kracht is specialist in het ontwikkelen van iedere transportverpakking. Wij maken alle verpakkingen in onze eigen fabriek in Keulen. Een transportverpakking ontwerpen wij zo dat het geheel zo klein mogelijk blijft en toch de optimale bescherming biedt. Al vele jaren leveren wij de in dit artikel gepresenteerde transportverpakking aan één van onze zeer gewaardeerde klanten.

Transportverpakking

Testen van een transportverpakking

Aan de hand van de specificaties van onze klanten bepalen wij hoe dik een transportverpakking moet zijn. Deze moet aan de beschermingseisen voldoen. Met behulp van valproeven testen wij de transportverpakking zodat we kunnen uitrekenen hoe dik deze moeten zijn. Deze proefverpakkingen worden met de hand als monster gemaakt.  De valproeven worden gedaan vanaf elke gewenste hoogte. Standaard valproefhoogtes zijn 0,5 meter, 1 meter en 1,5 meter.

Transportverpakking

Hoe wordt een transportverpakking geproduceerd?

Als de benodigde diktes van de schuimdelen voor de transportverpakking bepaald zijn worden deze geproduceerd. We maken de kopstukken meestal van Ethafoam, Nopaplank of Polylam. Dit zijn stevige maar verende opencellige schuimsoorten. We kunnen van deze schuimsoorten ook de anti-statische varianten verwerken. Uit plaatmateriaal worden de basisdelen gemaakt met onze stans-, waterstraal of snijdmachines. De hiermee gepresenteerde verpakking is met de stanstechniek vervaardigd. De basisdelen worden met hitte handmatig samengesmolten tot kopstukken.

Transportverpakking

In onze eigen fabriek maken wij ook de bijbehorende dozen zelf. We hebben verschillende diktes karton waardoor we ook flexibel zijn in het fabriceren van maatwerkdozen. Eventueel kunnen wij deze dozen bedrukken met een bedrijfslogo, merknaam of tekst(en).

Transportverpakking, aangeleverd als complete verpakking

Wij leveren voor onze klant een complete transportverpakking aan. De bufferstukken worden om het apparaat geschoven en als één geheel met de binnenbescherming gaat het apparaat de doos in. Deze zorgt ervoor dat het apparaat opgesloten zit en biedt de optimale bescherming. De bufferstukken in combinatie met een kartonnen doos vormen een perfecte transportverpakking voor de apparaten van deze klant. Al jaren lang gaan hun producten in onze verpakkingen de gehele wereld over.

Transportverpakking

Transportverpakking van hardschuim

Wij produceren ook schuimdelen van hardschuim met onze frees- en waterstraalmachines. Met deze methodes van schuimverwerking kunnen wij uit de hardere schuimsoorten gesloten kopstukken maken. Een hard schuimdeel van een transportverpakking kan op een kleiner oppervlak meer gewicht dragen en beschermen dan een gelijk deel van zachtschuim. Grote en zware producten kunnen zo zéér compact maar toch goed verpakt worden. Uw kostbare producten kunnen op deze manier veilig verzonden worden.

 Transportverpakking Transportverpakking

Transportverpakking van kunststof of aluminium

Naast constructieve verpakkingen zoals hierboven omschreven hebben wij ook alternatieve verpakkingen. Een transportverpakking kan ook gemaakt worden als kist of koffer van aluminium of kunststof. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie over een alternatieve verpakkingen.

Transportverpakking    Transportverpakking

Transportverpakking    

Transportverpakking   Transportverpakking

Voorraadhoudende producent

Ook voor klanten die wel snel toe willen kunnen grijpen op hun klant-specifieke verpakking maar zelf geen plaats hebben bieden wij dé oplossing. Wij kunnen voor onze klanten hun verpakkingen op voorraad houden en deze bij behoefte direct uitleveren.

Transportverpakking

Na uitlevering zorgen wij er voor dat de voorraad weer op pijl wordt gebracht zodat direct uitleveren bij een volgende gelegenheid weer mogelijk is.

Al onze transportverpakkingen zijn maatwerkproducten. De klant staat centraal en moet vol vertrouwen (kwetsbare) producten kunnen versturen. Leidel & Kracht biedt hiervoor altijd een passende mogelijkheid. Presentatie van al onze mogelijkheden is altijd mogelijk, hiervoor komen wij graag bij u langs!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Leidel & Kracht GmbH Calvo International B.V.

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel: 0031 6 1359 3347

Anderen bekeken ook: