Single Blog Title

This is a single blog caption
Industriële verpakkingen

Industriële verpakkingen van Leidel & Kracht

Industriële verpakkingen van de producent

Leidel & Kracht is al ruim 40 jaar specialistisch ontwerper en producent van o.a. industriële verpakkingen. Op het gebied van schuimverwerking hebben wij alle technieken in huis. Hiermee zijn wij altijd in staat om een complete verpakking aan te leveren. In onze fabriek in Keulen kunnen wij frezen, waterstralen, stansen, splitten, lamineren, 3D-snijden, en laseren. Onze verpakkingen worden volledig in eigen fabriek gefabriceerd.

Industriële verpakkingen

In onze eigen dozenmakerij kunnen we ook passende dozen produceren. Alle onderdelen van industriële verpakkingen maken wij zelf. Wij zijn hierdoor onafhankelijk en in staat korte levertijden en zeer scherpe prijzen aan te bieden.

Industriële verpakkingen

Industriële verpakkingen ontwerpen

Onze verpakkingen worden speciaal ontworpen voor de bescherming van apparaten en machines. Door op maat gemaakte kopstukken om de te verpakken producten heen te schuiven worden deze beschermd tijdens transport of opslag. Wij doen doen ook valproeven in onze eigen monsterbouw in Keulen. Met behulp van de aangeleverde eisen en specificaties van onze klanten kunnen wij precies berekenen hoe dik de industriële verpakkingen moet zijn om uw product optimaal te kunnen beschermen.

Industriële verpakkingen

Gratis vrijgavemonster bij bestelling van industriële verpakkingen

Om er zeker van te zijn dat onze klanten altijd tevreden zijn met de uiteindelijke verpakking maken wij altijd een gratis vrijgavemonster. Na akkoord van onze klanten starten wij met de productie van de gehele serie.

Industriële verpakkingen

Cleanroom, industriële verpakkingen voor fijnmechanische delen

Wij beschikken over een cleanroom waarin wij onze producten kunnen nabewerken zodat ze geschikt zijn voor het verpakken van fijnmechanische delen. De combinatie van het produceren van (anti-statische) industriële verpakkingen en het stofvrij aanleveren hiervan maakt dat mogelijk.

Industriële verpakkingen  Industriële verpakkingen

Binnenwerken van schuim voor in kisten en koffers

Calvo International verzorgt naar de verkoop voor Leidel & Kracht ook de verkoop voor KKC Koffer in het Beneluxgebied. KKC is producent van o.a. profielkoffers, aluminium kisten, flightcases, kunststof transportboxen. In Duitsland werken beide firma’s samen maar ook u kunt diverse industriële verpakkingen bij de bron betrekken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om aluminium kisten direct bij KKC te betrekken en het maatwerk binnenwerk van schuim bij Leidel & Kracht te laten produceren. Voor u als klant levert dat altijd een voordeel op.

Industriële verpakkingen  Industriële verpakkingen

Industriële verpakkingen  Industriële verpakkingen

Voorraadhoudende producent van industriële verpakkingen

Bij behoefte hebben wij ook de mogelijkheid om verpakkingen te produceren en op voorraad te houden. Zo kunnen wij binnen mum van tijd grote hoeveelheden verpakkingen aanleveren zodat u bij behoefte direct voorzien kunt worden van uw industriële verpakkingen.

Industriële verpakkingen

Wij zorgen daarna dat de voorraad direct weer aangevuld wordt zodat bij een volgende gelegenheid weer direct aan kan worden geleverd. De hoge flexibiliteit, 150 gemotiveerde medewerkers, een uitgebreid machinepark, grote opslagmogelijkheden en zéér korte levertijden maken Leidel & Kracht een succesvolle producent van schuimverpakkingen en  schuiminterieurs.

Het is natuurlijk mogelijk om een afspraak in te plannen voor presentatie van onze verpakkingen en uitleg over de mogelijkheden. Wij lossen uw verpakkingsprobleem graag op. Neem gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter zodat wij u daarna kunnen benaderen. Leidel & Kracht biedt oplossingen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Leidel & Kracht GmbH Calvo International B.V.

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel: 0031 13 785 4240

Anderen bekeken ook: