Single Blog Title

This is a single blog caption
Foam inlays

Foam inlays van Leidel & Kracht

Foam inlays van de producent

In de wereld van gereedschappen is STANLEY één van de absolute marktleiders. Op het gebied van werktuiginnovatie is dit de toonaangevende speler op de markt. Gereedschappen moeten natuurlijk goed verpakt worden in bijvoorbeeld foam inlays en gereedschap inlays. Al jarenlang doet Calvo International voor Leidel & Kracht zaken met Stanley Black & Decker. Wij zijn blij met onze zakenrelatie en presenteren met trots deze referentie.

Foam inlays

Masterfix, onderdeel van STANLEY Black & Decker

Masterfix is onderdeel van STANLEY Black & Decker en daardoor ook een referentie van Leidel & Kracht. Aan deze firma leveren wij via Stanley ook foam inlays voor verschillende gereedschappen.

Foam inlays - www.calvo.nl

Leidel & Kracht en STANLEY Black & Decker

Voor grote projecten met bijbehorende aantallen schuiminterieurs weet STANLEY ons als producent te vinden. Ook de specials met kleinere aantallen produceren wij voor deze zeer gewaardeerde klant. Met onze grote productiecapaciteit, hoge leveringsbetrouwbaarheid en scherpe prijzen zijn wij één van de vast leveranciers van Stanley Black & Decker. In onze fabriek in Keulen maken wij alle schuimverpakkingen op klantspecificatie.

Foam inlays

Foam inlays van Leidel & Kracht

Met 14 freesmachines zijn wij de grootste producent van foam inlays in Europa. Wij kunnen 70 stuks vol-automatisch tegelijkertijd produceren. Ook kleinere aantallen bieden wij aan. Het fabriceren van foam inlays met verschillende kleuren is één van onze specialiteiten. Verschillende schuimsoorten in diverse kleuren hebben wij altijd in grote hoeveelheden op voorraad. Het voorbewerken van het schuim doen we zelf. Met onze splitmachines maken we lagen schuim eerst op dikte om ze daarna met hitte op elkaar te lamineren.

Foam inlays

 

Foam inlaysFoam inlaysFoam inlays

Na het voorbewerken frezen we de gewenste uitsparingen in de schuimblokken. Het weggefreesde materiaal wordt afgezogen, samengeperst en verwerkt tot nieuw schuim.


Voor informatie over onze schuiminterieurs, gereedschap interieurs en andere verpakkingen kunt u terecht op onze website. U kunt ook direct naar de juiste pagina gaan door op onderstaande links te klikken:

Foam inlays

Wij ontwerpen graag al uw foam inlays. Neem contact met ons op zodat wij ook voor u een passende schuimverpakking kunnen ontwerpen. Leidel & Kracht biedt oplossingen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Leidel & Kracht GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel: 0031 6 1359 3347