Single Blog Title

This is a single blog caption
Waterdichte koffers

Waterdichte koffers van Calvo International B.V.

Waterdichte koffers, met interieurs van de producent

Waterdichte koffers zijn er in vele verschillende varianten. Wij hebben diverse afmetingen waterdichte koffers in ons programma. Voor uw te verpakken product is er altijd een geschikt model binnen onze reeks standaardafmetingen. Wij adviseren u graag voor uw waterdichte koffers met passende schuiminterieurs!

Waterdichte koffers

Al onze waterdichte koffers zijn voorzien van een IP67-waterdichtheidsgarantie. Dit betekent dat de koffers volledig stofdicht zijn en een onderdompeling kunnen weerstaan. Daarnaast zijn ze voorzien van een ontluchtingsventiel en eenvoudig te openen door gebruiksvriendelijke sluitingen. Sommige modellen zijn voorzien van wielen en (telescopische) handgrepen zodat ze eenvoudig te verplaatsen zijn. Het aanbrengen van een schouderband, slotjes, stickers en een bedrukking is mogelijk. Hieronder staan de beschikbare afmetingen opgesomd.

Afmetingen waterdichte koffers (binnenmaten)

Klik op de naam van de koffer voor een de afbeelding.

Klik hier voor ons matenoverzicht als flyer.

Waterdichte koffers

Waterdichte koffers met passende schuiminterieurs

U wilt uw producten in waterdichte koffers verpakken om het de optimale bescherming te geven. Een goed idee natuurlijk maar… zonder een passend interieur zijn ook waterdichte koffers geen perfecte verpakking! Leidel & Kracht is de grootste producent in Europa van deze kofferinterieurs. Voor alle waterdichte koffers fabriceren wij in onze eigen fabriek in Keulen perfect passende kofferinterieurs.

Waterdichte koffers

Wij hebben alle schuimbewerkingstechnieken in huis. In onze fabriek kunnen we frezen, waterstralen, stansen, zagen, 3D-snijden, horizontaal en verticaal snijden, laseren en machinaal afschuinen. Vaak combineren we ook interieurs met verschillende bewerkingstechnieken in het binnenwerk van waterdichte koffers. Door efficiënt te werken en zowel de voorbewerking, de productie als de nabewerking in eigen fabriek te doen zijn wij prijstechnisch zéér scherp.

Waterdichte koffers  Waterdichte koffers

Interieurs in kleur voor waterdichte koffers

Één van onze specialiteiten is het produceren van schuiminterieurs in verschillende kleuren. Wij lamineren de verschillende lagen schuim zelf met hitte op elkaar. Door dit op deze manier te doen zijn naderhand nooit lijmresten in de kofferinterieurs te zien. Na het op elkaar lamineren van de verschillende kleuren creëren we de uitsparingen.

Het voordeel van schuiminterieurs in verschillende kleuren is dat het direct opvalt wanneer er iets ontbreekt. Een lege uitsparing is goed zichtbaar waardoor de inhoud van de waterdichte koffers eenvoudiger compleet te houden is.

Onafhankelijk advies voor waterdichte koffers? Vraag gerust aan!

Wij zijn al jarenlang actief zijn op de markt voor waterdichte koffers. Hierdoor hebben wij een uitgebreid netwerk en productkennis opgebouwd. Voor een onafhankelijk advies voor waterdichte koffers kunt u altijd bij ons terecht. Wij kennen de weg in deze markt.

Waterdichte koffers

Waterdichte koffers Waterdichte koffers

Waterdichte koffers

Wij ontwerpen graag uw maatwerk kofferinterieurs voor in waterdichte koffers. Een afspraak voor presentatie van de mogelijkheden is het altijd mogelijk een afspraak in te plannen op korte termijn. Wij komen graag bij u langs en ontwerpen het perfecte kofferinterieur. Calvo International biedt oplossingen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Calvo International B.V. – Leidel & Kracht GmbH

Email: j.debruijn@calvo.nl

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel: 013 785 4240

Anderen bekeken ook: