Wie is Calvo International B.V.

  • Wij zijn leverancier van kunststof koffers, waterdichte koffers en kofferinterieurs ,en vertegenwoordigen Leidel & Kracht GmbH, KKC Koffer GmbH en Hercher Metallbau GmbH in het Benelux-gebied.

  • Opgericht in 2005

  • Gevestigd in Goirle

  • www.calvo.nl

 

De specialiteiten van Calvo International

Calvo International is specialist in koffers,  schuiminterieurs, schuimverpakkingen, aluminium transportkisten en aluminium pallets. Doordat wij voor verschillende grote, toonaangevende producenten werken is ons programma zeer divers en kunnen wij zeer scherp aanbieden. Door eenvoudige communicatie, snelle orderverwerking, een goede leveringsbetrouwbaarheid en één Nederlandstalig aanspreekpunt is de klanttevredenheid bij onze klanten hoog. Met groeiende omzetten en een groeiend klantenportfolio is de formule van Calvo International succesvol.

 

 

Waterdichte en kunststof koffers van Calvo International

Wij hebben naast de aluminium koffers van KKC Cases ook waterdichte en kunststof koffers in ons programma. Om onze klanten een breed pakket aan mogelijkheden te kunnen bieden voeren wij onze eigen ‘CV – kofferlijnen’. Onze waterdichte en kunststof koffers zijn in verschillende varianten en kleuren verkrijgbaar. Al deze koffers zijn altijd te voorzien van kofferinterieurs van de grootste producent in Europa, Leidel & Kracht GmbH. In de meeste gevallen is het voor u interessant om de kofferinterieurs direct bij de producent te betrekken en de koffers direct bij Calvo International. Ook met deze constructie heeft u één Nederlandstalige contactpersoon die alles voor u regelt. Laat bij interesse via onderstaande button eenvoudig uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Specialist in koffers

 

Agenturen van Calvo International

Voor KKC Koffer GmbH verzorgen wij de verkoop van aluminium koffers en kisten in het Beneluxgebied. KKC is een toonaangevende producent in Europa en heeft verschillende soorten aluminium koffers in het programma. Alle koffers worden in onze fabriek in Duitsland geproduceerd door 60 gespecialiseerde medewerkers. 

Voor Leidel & Kracht GmbH verzorgen wij de verkoop van schuiminterieurs en schuimverpakkingen in het Beneluxgebied. Deze grote producent is marktleider in Europa en heeft met 150 medewerkers en een modern machinepark een zeer grote productiecapaciteit.

Bij grote(re) projecten kunt u, indien dit prijstechnisch interessant is, uw kofferinterieurs voor in de koffers van KKC Cases of Calvo International direct bij Leidel & Kracht betrekken. Dit kan u tot wel 30% op het aankoopbedrag besparen. Calvo is altijd uw vaste Nederlandstalige aanspreekpartner. Zo kunt u uw producten zeer eenvoudig en voor een scherpe prijs direct bij deze grote Duitse fabrikant betrekken. Uiteraard houdt u ook dan contact met één Nederlandstalige aanspreekpartner.

 

Calvo biedt oplossingen!

Calvo International is specialist op het gebied van koffers, schuimverpakkingen, aluminium kisten en aluminium pallets. De uitgebreide mogelijkheden binnen ons productprogramma maakt het voor onze klanten zo aantrekkelijk om zaken met ons te doen. Wij bieden u altijd de beste en goedkoopste oplossing en zorgen ervoor dat wij een project van aanvraag tot after-sales service perfect verloopt. Ook is het mogelijk om de producten van verschillende partijen te combineren en zo een compleet een goedkoop eindproduct van hoge kwaliteit samen te stellen. Vraag gerust bij ons aan, wij bieden oplossingen!
 

Agenturen

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Calvo International B.V.
Parallelweg 8-03
5051 HG Goirle

Tel: 0031 13 785 4240
Email: info@calvo.nl

Samenwerking met Calvo International B.V.

De firma Calvo International B.V. verzorgt als exclusief handelsagent de verkoop voor buitenlandse bedrijven in het Beneluxgebied. Om een compleet pakket koffers aan te kunnen bieden hebben wij zelf ook enkele koffervarianten in ons programma opgenomen. Zowel verkoop buitendienst als een gedeelte van verkoop binnendienst nemen wij voor onze rekening. Wij zijn altijd het centrale aanspreekpunt voor de klant. Naast het bewerken van bestaande klanten en het begeleiden van lopende projecten zorgen wij ook voor introductie van nieuwe klanten. Deze formule bestaat sinds 2005 en is met 25 jaar ervaring binnen ons vakgebied zeer succesvol. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te krijgen en houden. Calvo biedt oplossingen!

Jan de Bruijn, Calvo International