Single Blog Title

This is a single blog caption
Kofferinterieur

Kofferinterieur van Leidel & Kracht

Kofferinterieur op maat van de producent

Om uw product goed te beschermen in een koffer is een goed passend kofferinterieur noodzakelijk. Leidel & Kracht is de grootste producent van kofferinterieurs in Europa. Alle soorten schuiminterieurs produceren wij in onze eigen fabriek in Keulen. Wij hebben alle schuimbewerkingsmethodes in huis.

Kofferinterieur in koffer - www.calvo.nl

De freestechniek is de meest gebruikte productiemethode. Met onze 14 CNC-gestuurde freesmachines frezen wij ieder kofferinterieur op maat. Met 5 freeskoppen per machine produceren wij indien nodig 70 stuks tegelijkertijd. Uitsparingen voor ieder product kunnen worden gemaakt.

Voorbewerking van schuim voor een kofferinterieur

Voordat een kofferinterieur geproduceerd kan worden moet het schuim voorbereid worden. Vele schuimsoorten hebben wij in ons programma en in grote hoeveelheden op voorraad. Wij kunnen iedere schuimsoort op korte termijn verwerken en uitleveren.

Wij maken zelf het schuim op de juiste dikte en in de juiste vorm met onze splitmachine. Indien een interieur in meerdere kleuren gewenst is lamineren we de verschillende kleuren schuim op elkaar. Dit doen we door middel van hitte. Hiermee voorkomen we lijmresten in kofferinterieurs. Lijmresten kunnen het te verpakken product bevuilen.

KofferinterieurKofferinterieur

Kofferinterieur

Productie van een kofferinterieur

Omdat wij naast het frezen zelf ook de voorbewerking zelf kunnen doen hebben we een minimaal afvalpercentage. Nadat het schuim op het juiste formaat is gemaakt kunnen de uitsparingen gemaakt worden worden. Bij gebruik van van de waterstraal- of stanstechniek worden de uitsparingen gemaakt in het schuimblok. Na deze bewerking worden de interieurs van een bodemplaat voorzien. Door efficiënt te werken kunnen wij zéér scherpen prijzen aanbieden!

Met onze freesmachines kunnen uitsparingen in verschillende dieptes gemaakt worden. Het voordeel hiervan is dat uw producten op meerdere punten ondersteund kunnen worden in het kofferinterieur. Dit optimaliseert de bescherming. Het weggefreesde materiaal wordt afgezogen en samengeperst. Het afval kan verwerkt worden tot nieuw schuim. Ook milieutechnisch is Leidel & Kracht een toonaangevende producent.

Kofferinterieur

Nabewerken van een kofferinterieur

Na het creëren van de uitsparingen in een kofferinterieur volgt de nabewerking. De interieurs worden afgeklopt en schoongeblazen om alle losse schuimdeeltjes te verwijderen. Met behulp van hete lucht worden de open cellen aan de buitenzijde van het kofferinterieur dichtgebrand. Het wateropnamepercentage van het interieur wordt hiermee verder geminimaliseerd. Ook oogt het schuim beter na deze nabehandeling, het oppervlak wordt glanzend. Bij behoefte kunnen we de kofferinterieurs van bepaalde schuimsoorten (LD24, LD45 en XPE) ook geschikt maken voor gebruik in clean-rooms. In onze stofvrije ruimte kunnen we de interieurs stofvrij verpakken.

Kofferinterieur Kofferinterieur

Uw klantspecifieke kofferinterieur inclusief koffer

Bij behoefte kunnen we koffers in onze fabriek al voorzien van een kofferinterieur. U kunt uw eigen koffers aanleveren maar wij hebben ook een breed pakket aan mogelijkheden op het gebied van koffers. Kunststof koffersaluminium koffersprofielkoffers en waterdichte koffers leveren wij regelmatig in combinatie met een kofferinterieur. Wij verzorgen het inlijmen bij ons intern. Als complete verpakkingen worden de koffers met kofferinterieur bij onze klanten aangeleverd.

 

Kofferinterieur

Vraag naar de mogelijkheden zodat wij een passende aanbieding kunnen verzorgen! Leidel & Kracht biedt oplossingen voor een geringe prijs!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen bekeken ook:

 

Leidel & Kracht GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@calvo.nl

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel: 0031 6 1359 3347