Single Blog Title

This is a single blog caption
Ladenkoffers

Ladenkoffers van KKC Koffer

Ladenkoffers met interieurs van de producent

Al sinds 1986 produceert KKC koffers in alle soorten en maten. Wij zijn specialist op het gebied van productie van maatwerk koffers. Wij maken ladenkoffers, profielkoffers, presentatiekoffers en presentatiemappen, gereedschapskofferstransportboxen, en aluminium kisten. Voor iedere koffer maken wij in onze fabriek in Stemwede ook zelf alle soorten binnenwerken. Voorbeelden hiervan zijn schuiminterieurs, scheidingwanden, vakverdelingen, vakverdelingen maar ook electrische en technische installaties.

Ladenkoffers

Onze ladenkoffers zijn ideaal voor het presentatiedoeleinden of als vervoer van gereedschappen. Deze kwaliteitsproducten zijn voorzien voor een telescopische handgreep en grote comfortabele wielen waardoor ze overal inzetbaar zijn. De handgreep is eenvoudig in te schuiven zodra de koffer achterin uw auto moet of wordt opgeborgen.

Ladenkoffers

Ladenkoffers Perfectline, onze elegante en professionele rolkoffer van hoge kwaliteit

Met de zeer elegant ogende ladenkoffers van onze kofferlijn Perfectline komt u professioneel voor de dag. We produceren ze van multiplex plaatmateriaal met een lichtgrijs laminaatoppervlak. Door het gebruik van lichtgrijze kunststof hoeken in combinatie met geanodiseerde aluminium profielen heeft deze koffer een smooth uiterlijk. De telescopische handgreep en comfortabele wielen met een doorsnede van 150 mm maken het mogelijk om deze koffers overal in te zetten.

Perfectline Ladenkoffers

Ladenkoffers    Ladenkoffers

Alle soorten producten kunnen in de lades worden geplaatst. Ze zijn verkrijgbaar met dieptes van 40 mm en 60 mm. De lades worden gemaakt van de aluminium profielen waarvan wij ook onze Primo koffers maken. Door de lades te voorzien van een passend schuiminterieur of een vakverdeling kunt u uw producten overzichtelijk indelen. De Perfectline ladenkoffers maken we vanaf 25 stuks op maat als maatwerkkoffer. Onze standaard ladenkoffers zijn vanaf 3 stuks verkrijgbaar;

Download hier onze Nederlandstalige catalogus voor uw ‘PerfectLine’ profielkoffer.

Ladenkoffers Professional Line, onze robuuste en chique rolkoffers

De ladenkoffers van onze kofferlijn Professional ogen chique en representatief maar zijn toch zeer robuust. De koffers produceren we van geanodiseerde aluminium profielen in combinatie met verchroomde stalen hoeken. We gebruiken multiplex met een laminaatoppervlak als plaatmateriaal, standaard verkrijgbaar in de kleur zilvergrijs. Door wielen met een doorsnede van 150 mm en een telescopische handgreep met scharniermechanisme te monteren zijn deze koffers overal inzetbaar.

Professional Ladenkoffers

Deze ladenkoffers zijn voorzien van lades in de vorm van aluminium bakken. De lades zijn rondom dicht en verkrijgbaar met dieptes van 40mm en 60 mm. De schuiminterieurs kunnen voor deze lades vanaf 25 stuks op maat worden gemaakt.

Ladenkoffers    Ladenkoffers

Ladenkoffers    

De standaard ladenkoffers zijn per stuk verkrijgbaar in onze webshop;

Professional Flex-Ladenroller

Deze ladenkoffers zijn voorzien van lades in de vorm van aluminium zetprofielen. De profielen kunnen voorzien worden van (standaard) schuiminterieurs en verkrijgbaar in de hoogtes van 21 mm, 48 mm en 72 mm.

Ladenkoffers    

Ladenkoffers    Ladenkoffers

De standaardafmeting zijn vanaf 3 stuks verkrijgbaar;

Download hier onze Nederlandstalige catalogus voor profielkoffers ‘Professional Line’.

Standaard schuiminterieurs voor Ladenkoffers

Om u als klant ook bij kleine(re) aantallen te kunnen voorzien van schuiminterieurs hebben we een aantal standaard interieurs in ons programma. Deze schuiminterieurs maken we in grotere aantallen tegelijkertijd en leggen ze daarna op voorraad. Vanaf 25 schuiminterieurs maken we voor u ook maatwerkproducten zodat u uw producten perfect passend in de lades kunt plaatsen.

Ladenkoffers

KKC Koffer GmbH heeft een breed scala aan mogelijkheden voor ladenkoffers. Vanaf geringe aantallen maken we onze producten op maat voor u net als alle mogelijke binnenwerken. Wij adviseren u graag voor al uw koffers, wij bieden oplossingen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen bekeken ook:

KKC Koffer GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 013 785 4240

Pdf: Nederlandstalige documentatie