Single Blog Title

This is a single blog caption
Schuiminterieurs

Schuiminterieurs van Leidel & Kracht

Schuiminterieurs van de producent, op maat gemaakt

Leidel & Kracht is de grootste producent van schuiminterieurs in Europa. Wij weten precies aan welke eisen deze verpakkingen moeten voldoen. Al ruim 40 jaar fabriceren wij schuimverpakkingen met alle mogelijke bewerkingstechnieken in onze eigen fabriek in Keulen. Wij kunnen frezen, waterstralen, stansen, horizontaalsnijden, 3d-snijden, vormsnijden, draadsnijden, zagen, splitten, lamineren en laseren.

Schuiminterieurs

Het ontwikkelen van schuiminterieurs

Het is erg belangrijk om de uitsparingen in interieurs zo verdeeld mogelijk te houden. Hierdoor blijft de stabiliteit optimaal. De wanden tussen de uitsparingen in een schuiminterieur zorgen voor stevigheid. Het gewicht van de inhoud gelijkmatig verdelen is te adviseren wanneer het om een transportverpakking gaat. Een koffer, kist, of doos is dan eenvoudiger recht op te tillen zijn.

Schuiminterieurs

Productiemethode voor de productie van uw schuiminterieurs

De toe te passen productiemethode voor een schuiminterieur hangt af van een aantal factoren;

  • Het te produceren aantal
  • De gewenste schuimsoort
  • De dieptes van de uitsparingen
  • Het beschikbare budget
  • Het gewenste uiterlijk

Freesinterieurs

Als een verpakking voorzien moet worden van uitsparingen met verschillende dieptes is de freestechniek in de meeste gevallen het aantrekkelijkst. Met onze productiecapaciteit maakt het niet uit of het om een groot of klein aantal schuiminterieurs gaat. Met 14 freesmachines met ieder 5 vol-autmatisch roterende koppen produceren wij 70 schuiminterieurs tegelijkertijd. Wij zijn op dit gebied marktleider in Europa.

Schuiminterieurs   Schuiminterieurs

Stansinterieurs

Stansen doen we bij productie van schuiminterieurs met uitsparingen van gelijke diepte. Stansen doen we bij grotere aantallen en kleinere interieurdiktes. De redenen hiervoor zijn de lage productiekosten en de relatief hoge opstartkosten. Het maken van een stansmes is duurder dan het schrijven van een programma voor onze waterstraalmachines. Een voordeel voor onze klanten is dat we de stansmessen ook zelf maken. Hierdoor is het mogelijk snel te starten met de productie van een serie stans-interieurs.

Schuiminterieurs

Waterstraalinterieurs

Vooral bij hardere schuimstoffen Alveobloc (NA36), Plastazote (LD29/PE29) en XPE (XPE30) is stansen gecompliceerder bij de dikkere schuimblokken. Als alternatief voor productie van dikkere schuiminterieurs en kleinere aantallen gebruiken we onze waterstraalmachines.

Schuiminterieurs

Onder waterstraal-interieurs en stans-interieurs worden vaak na het creëren van de uitsparingen een bodemplaat aangebracht. De schuimplaten worden compleet doorgesneden tijdens de productie en op deze manier kan ook de onderkant van de te verpakken artikelen beschermd worden.

Schuiminterieurs met laserlogo

Om uw schuiminterieur te personaliseren kunnen we onze schuiminterieurs voorzien van een laserlogo van bijvoorbeeld een bedrijfslogo en/of bedrijfsnaam. Met onze eigen lasermachine zetten wij in een fractie van een seconde een klant-specifiek laserlogo op onze schuiminterieurs.

Schuiminterieurs

Naast bedrijfslogo’s kunnen we ook teksten of nummers op de interieurs laseren zodat bijvoorbeeld plaatsing van een bepaald product kan worden aangegeven. De scherpste laserprints kunnen gemaakt worden op fijncellige schuimsoorten zoals LD33, LD45 en XPE-soorten.

Schuiminterieurs    Schuiminterieurs

Schuiminterieurs als binnenwerk voor kisten, koffers en mappen

Voor iedere transportverpakking maken wij schuiminterieurs in alle kleuren en maten op maat. Met ons moderne machinepark maken wij voor ieder product een passend schuiminterieur naar wens. Een koffer, kist of map is geen geschikt transportmiddel zonder beschermend binnenwerk.

Schuiminterieurs

Vrijgavemonster bij bestelling van een serie schuiminterieurs

Leidel & Kracht streeft naar hoge klanttevredenheid. Voor vrijwel alle orders voorzien wij onze klanten van een gratis vrijgavemonster. Het doorvoeren van wijzigingen na aanlevering van het monster is mogelijk. Met behulp van dit monster zorgen ervoor dat onze klanten altijd 100% tevreden zijn met het eindresultaat. Na akkoord van onze klanten starten wij de productie van een serie schuiminterieurs.

Schuiminterieurs

Leidel & Kracht biedt oplossingen staat garant voor de beste kwaliteit! Voor persoonlijk advies voor schuiminterieurs voor uw product(en) kunt u onze altijd benaderen. Het plannen van een afspraak kan altijd op korte termijn, wij adviseren u graag!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Leidel & Kracht GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel: 0031 6 1359 3347

Anderen bekeken ook: