Single Blog Title

This is a single blog caption
ABS koffers

ABS koffers met interieur van de producent

ABS koffers, kunststof koffers die tegen een stootje kunnen

Onze extreem sterke kunststof koffers worden geproduceerd van ABS (Acrylonitril Butadieen Styreen). ABS koffers zijn zeer robuust en van hoge kwaliteit. Standaard zijn ze verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en grijs. Op aanvraag kunnen de koffers vanaf 500 stuks ook in een gewenste kleur geproduceerd worden.

ABS koffers

ABS koffers – CV PQ

De ‘CV PQ – serie’ is een variant ABS koffers met een elegante uitstraling. Met de ronde hoeken en het gladde oppervlak komt deze koffer niet industrieel over. Toch zijn deze koffers extreem sterk en bestand tegen een stootje. Met sterke maar zeer goed handelbare sluitingen en een comfortabele handgreep is dit een koffer waarmee gewerkt kan worden.

ABS koffers

De diverse afmetingen zijn altijd stapelbaar. Voor deze ABS koffers kunnen we op diverse manieren maatwerk kofferinterieurs produceren. Naast schuiminterieurs produceren wij ook dieptrekinterieurs op maat.

ABS koffers  ABS koffers

Standaard afmetingen (binnenmaten), CV PQ

Klik op de naam van de koffer voor een afbeelding.

ABS koffers – CV TQ

Onze ‘CV TQ – serie’ is een variant ABS koffers met rechte hoeken. Deze koffers hebben relatief diepe bodems en platte deksels en zijn daardoor ideaal om gereedschappen in te verpakken. Net als de andere varianten ABS koffers is deze variant zeer robuust en hebben ze een lange levensduur.ABS koffers

Standaard afmetingen (binnenmaten), CV TQ

ABS koffers – CV SQ

De ‘CV SQ – serie’ is een industriële variant van onze ABS koffers. Deze koffers kunnen aan elkaar worden geklikt. Op deze manier is het gecombineerd transporteren van koffers m.b.v. een trolleywagen zeer eenvoudig. Men beslist voor vertrek welke producten men naderhand nodig heeft en laat de rest achter.

ABS koffers

Met behulp van één eenvoudige ‘klik’ zijn de ABS koffers te koppelen en te ontkoppelen. De trolleywagen voor dit koffersysteem heeft een eigengewicht van 7 kilo. Desondanks is het toch mogelijk om met deze krachtpatser maar liefst 120 kilo te vervoeren.

   

Standaard afmetingen (binnenmaten), CV SQ

Klik op de naam van de koffer voor een afbeelding.

Voor een presentatie van onze producten komen wij graag ter plekke bij u langs. Het inplannen van een afspraak kan altijd op korte termijn. Calvo biedt oplossing voor uw verpakkingsproblemen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Calvo International B.V.

Email: info@calvo.nl

Tel: 0031 13 785 4240

Pdf: matenoverzicht kunststof koffers

Pdf: matenoverzicht waterdichte koffers

ABS koffers

Anderen bekeken ook: