Wie is KKC Koffer GmbH?

Contact opnemen

KKC 1

Kennis door ervaring

KKC Koffer GmbH is een moderne vooruitstrevende producent van aluminium koffers, mappen en kisten. Wij maken presentatiekoffers, gereedschapskoffers en transportkoffers en -kisten. Ook alle mogelijke binnenwerken en electrische installaties produceren wij in onze eigen fabriek in Stemwede. Een groeiend en betrouwbaar team, stijgende omzetcijfers, diverse uitbreidingen en een grote naamsbekendheid laten zien dat de ingeslagen weg de juiste is. De verantwoordelijkheid van onze medewerkers in combinatie met de jarenlange sterke band die ze met de firma hebben, garanderen de hoge kwaliteitsstandaard.

Terugbelverzoek

Klanten in alle branches

Er is geen markt die KKC Koffer niet heeft beleverd. Wij vinden met onze koffers altijd een oplossing. Voor de industrie, de installatiewereld, de dienstverlening, presentatiedoeleinden, meet- en regeltechniek, de cosmetische branche, voor flexmedewerkers, etc.. Uw koffers kunnen gepersonaliseerd worden door middel van bedrukkingen, stempelingen, kleurencombinaties en logo’s op schuiminterieurs van bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam.

Contact opnemen

KKC-2.2

Tevredenheid

Het feit dat anderen al voor KKC hebben gekozen zegt genoeg… zo simpel is het. Wij denken dat het niveau van onze service het beste is op te maken uit de mening van onze klanten. Daarom is onze eerste prioriteit het tevredenstellen van U als klant en daardoor een langdurig zakenrelatie te creeëren. KKC’s beste referenties zijn de al bestaande zakelijke relaties met klanten als Robert Bosch, Bosch-Siemens, Boels, T-Mobile, Christian Dior, Fujitsu-Siemens, Gardena, Philips, HBM, Kärcher en hopelijk binnenkort ook met U.

Contact opnemen

KKC biedt oplossingen!

Met al uw vragen, opmerkingen en aanvragen voor projecten kunt u altijd bij ons terecht via onderstaande contactgegevens, wij staan U graag te woord. Ook kunt U uw gegevens achterlaten zodat wij u daarna terugbellen.

TerugbelverzoekNaar de website van KKC

transportboxen_cargo_download_v2

Pro-Works_gereedschapskisten_download_v2

Presentatie_en_Promotie_download_v2

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

KKC Koffer GmbH
Schröttinghauser Straße 20
D – 32351 Stemwede-Levern

Jan de Bruijn
Sales Benelux
Tel: 0031 6 1359 3347
Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Samenwerking met Calvo International

Seit mehr als 20 Jahre arbeitet die KKC Koffer GmbH sehr intensiv mit Calvo International zusammen. Mit dem Senior des Unternehmens,  Jac de Bruijn, wurde durch eine vertrauensvolle und enge Zusammenarbeit der Grundstein für die effiziente und zuverlässige  Betreuung aller KKC-Kunden in Benelux gelegt. Sein Engagement, seine verbindliche Art und die Fachkompetenz wird bei unseren Kunden hoch geschätzt. Die bisherige kontinuierliche Entwicklung wird nun durch Herrn Jan de Bruijn schon 10 Jahren zur Freude unserer Kunden weitergeführt. Die KKC Koffer GmbH freut sich auf die zukünftige Entwicklung und empfiehlt allen Kunden sich mit Ihrer Aufgabenstellung vertrauensvoll an die erfahrenen Koffer-Spezialisten von Calvo International zu wenden.

Martin Chalupa, KKC Cases