Single Blog Title

This is a single blog caption
Goedkope kunststof koffers

Goedkope kunststof koffers van Calvo International

Goedkope kunststof koffers met interieurs van de producent

Calvo International levert verschillende varianten kunststof koffers. Met verschillende kofferlijnen bieden wij onze klanten een breed pakket aan. Vanuit ons verkoopkantoor in Goirle bedienen wij onze klanten in het Benelux-gebied. Onze goedkope kunststof koffers zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en kwaliteiten. Voor al onze koffers kunnen wij zelf kofferinterieurs op maat produceren.

Goedkope kunststof koffers

Goedkope kunststof koffers, CV – GQ

De CV GQ – koffers zijn gespoten van polypropyleen. Voor een gunstige prijs is dit een kwalitatief goede koffer die tegen een stootje kan. Deze kunststof koffers zijn in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar.

Goedkope kunststof koffersGoedkope kunststof koffers

Beschikbare afmetingen (binnenmaten), CV GQ

Klik op de naam van de koffer voor een de afbeelding.

Goedkope kunststof koffers       Goedkope kunststof koffers

Goedkope kunststof koffers, CV – HQ

De CV HQ – kofferlijn is een zeer stevige variant van de goedkope kunststof koffers. Met een robuuste body en stalen scharnierpennen zijn deze koffers geschikt voor stevig gebruik. De koffers zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart.

   

Beschikbare afmetingen (binnenmaten), CV HQ

Klik op de naam van de koffer voor een de afbeelding.

Goedkope kunststof koffers

Goedkope kunststof koffers, CV – MQ

De CV MQ – kofferlijn is een prijsgunstige variant van de goedkope kunststof koffers. De koffers van polypropyleen hebben filmsluitingen en filmscharnieren en zijn uit één stuk geproduceerd. Met een stevige body zijn deze koffers geschikt voor het verpakken van een middelzware inhoud. Deze goedkope kunststof koffers zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en blauw. De transportkosten van deze koffers zijn relatief laag omdat ze nestbaar zijn.

Beschikbare afmetingen (binnenmaten), CV MQ

  • CV MQ 19 –    235 x 185 x 30 + 15 mm
  • CV MQ 40 –    270 x 215 x 50 + 20 mm
  • CV MQ 89 –    310 x 250 x 65 + 50 mm
  • CV MQ 100 –  385 x 260 x 55 + 40 mm

Klik op de naam van de koffer voor een de afbeelding.

Goedkope kunststof koffers, CV – PQ

Onze ‘CV PQ’ goedkope kunststof koffers zijn zeer robuust en van hoge kwaliteit. Deze koffers worden van hard kunststof geproduceerd, ABS (Acrylonitril Butadieen Styreen). De koffers zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en in standaardkleuren zwart, grijs en rood. Op aanvraag kunnen de koffers ook in een gewenste kleur worden geproduceerd.

Goedkope kunststof koffers

Beschikbare afmetingen (binnenmaten), CV GQ

Klik op de naam van de koffer voor een de afbeelding.

Goedkope kunststof koffers

Waterdichte goedkope kunststof koffers

Onze waterdichte goedkope kunststof koffers zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Met een IP67-waterdichtheidsgarantie zijn onze koffers volledig stofdicht en kunnen ze een onderdompeling weerstaan. Ze zijn eenvoudig te openen met gebruiksvriendelijke sluitingen en hebben een ontluchtingsventiel. Voor het eenvoudig verplaatsen van zwaardere producten zijn er varianten beschikbaar met wielen en (telescopische) handgrepen. Het aanbrengen van een schouderband, slotjes, stickers en bedrukkingen is mogelijk.

Goedkope kunststof koffers    Goedkope kunststof koffers

Voor alle goedkope kunststof koffers maken wij ook alle schuiminterieurs op maat. Met onze moderne machines kunnen wij de interieurs perfect laten passen. Op deze manier kan de hoogte van de kunststof koffers goed benut worden.

Goedkope kunststof koffers

Vraag voor meer informatie gerust om een presentatie ter plekke. Het inplannen hiervan kan altijd op korte termijn. Wij ontwerpen graag al uw goedkope kunststof koffers!

Calvo International B.V.

Email: info@calvo.nl

Tel: 013 785 4240

Downloads: Matenoverzichten

Calvo International

Anderen bekeken ook:

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.