Single Blog Title

This is a single blog caption
Stapelkoffer

Stapelkoffer van kofferfabrikant KKC

Stapelkoffer van dé producent

Bij KKC weten wij als ervaren producent van koffers precies wat belangrijk is bij het produceren van bijvoorbeeld een stapelkoffer. Al ruim 40 jaar produceren wij in onze fabriek in Stemwede vele verschillende koffers. Alle mogelijke binnenwerken zoals vakverdelingen, scheidingswanden, schuiminterieurs maar ook technische en elektrische installaties worden ook in eigen fabriek gemaakt.

Stapelkoffer

Stapelkoffer, Professional

De stapelkoffer is een modelvariant onze kofferlijn ‘Professional’. Deze koffer is verrijdbaar en is o.a. ideaal geschikt als presentatiemiddel voor buitendienstmedewerkers. Doordat de koffer op te bouwen is uit verschillende compartimenten zijn de mogelijkheden m.b.t. de indeling zeer divers. U kunt zelf beslissen welke compartimenten voor uw producten en manier van presenteren het meest geschikt zijn. De hierboven afgebeelde combinatie is een standaard stapelkoffer en is per stuk te bestellen voor € 435,10. Voor advies en/of een offerte op maat kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Opbouw van een stapelkoffer

Een stapelkoffer is een combinatie van verschillende compartimenten. Het onderdeel is standaard verkrijgbaar in twee varianten. We kunnen het onderdeel leeg aanleveren of voorzien van een ‘Office-indeling’. Met behulp van een deze indeling is het eenvoudig(er) om bijvoorbeeld een laptop, ordners, mappen, documentatie en/of privé-spullen gesorteerd mee te nemen.

Stapelkoffer

Op het onderdeel zijn standaard middeldelen van respectievelijk 70 mm, 100 mm en 150 mm hoog te bevestigen. Deze bakken hebben standaard twee scheidingswanden die in de aan de lange zijden bevestigde schuimdelen te steken zijn. Op deze manier zijn ook in deze compartimenten spullen eenvoudig en flexibel te sorteren. Met 4 automatische sluitingen welke met één vinger te openen zijn is het eenvoudig ze van en aan elkaar te koppelen. Bovenop ieder onder- of middeldeel van deze stapelkoffer past een deksel van 20 mm hoog.

Stapelkoffer Stapelkoffer

Stapelkoffer 

De standaard afmetingen zijn verkrijgbaar vanaf 2 stuks, voor grotere aantallen maken wij graag een passende offerte. Neem hiervoor contact met ons op.

Maatwerk stapelkoffer, volledig naar uw wens

Vanaf 10 stuks is het bij ons mogelijk een stapelkoffer naar wens in te richten. Wij produceren uw maatwerk koffer in de gewenst grootte, van het gewenste materiaal en in de gewenste kleur. Ook de binnenkant van de stapelkoffer kan naar wens worden ingedeeld. Voorbeelden van mogelijkheden zijn passende schuiminterieurs, vakverdelingen en elektrische installaties.

Stapelkoffer   Stapelkoffer

Stapelkoffer  Stapelkoffer

Neem zeer eenvoudig contact met ons op of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen. Het inplannen van een afspraak voor een presentatie van onze stapelkoffer en/of andere koffermodellen bij u ter plekke altijd mogelijk op korte termijn. KKC Cases ontwerpt voor u graag iedere stapelkoffer!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

KKKoffer GmbH – Calvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 0031 6 1359 3347

Pdf: Nederlandstalige catalogus

Anderen bekeken ook: