Single Blog Title

This is a single blog caption
Gereedschap inleg

Gereedschap inleg van Leidel & Kracht

Gereedschap inleg van de producent

Leidel & Kracht is specialist in het ontwikkelen van schuiminterieurs. Al ruim 40 jaar maken wij maatwerkproducten die zorgen voor de bescherming van uw gereedschappen. Iedere gereedschap inleg wordt in onze fabriek in Keulen klant-specifiek gemaakt, bij ons is niets standaard. Wij zijn de grootste producent in Europa.

Gereedschap inleg - www.calvo.nl

Wij frezen het grootste gedeelte van onze gereedschap interieurs, dit is voor deze producten vrijwel altijd de beste productiemethode. Met onze 14 freesmachines met ieder 5 vol-automatisch roterende koppen frezen wij tot wel 70 interieurs gelijktijdig. Wij gebruiken naast onze freesmachines ook onze waterstraalmachines. Voor een interieur met uitsparingen van gelijke dieptes kan dit in sommige gevallen prijstechnisch interessant zijn. Wij berekenen voor u altijd de voordeligste oplossing!

Gereedschap inleg

Maatwerk gereedschap inleg, onze specialiteit

Alle bewerkingsgangen kunnen wij met ons moderne machinepark zelf uitvoeren. Eerst bepalen we de indeling van een gereedschap inleg in onze monsterbouw. Het freesprogramma voor onze CNC-gestuurde freesmachines wordt daarna geschreven. De volgende stap is het op elkaar lamineren van de verschillende platen schuim, dit doen we met hitte.  Iedere kleurencombinatie is mogelijk. Onze standaard kleuren zijn rood, blauw, groen, geel, lichtgrijs en antraciet.

Gereedschap inleg

 

Gereedschap inleg

Nadat de platen op elkaar zijn gelamineerd kunnen we de interieurs frezen. Al het weggefreesde materiaal wordt opgezogen, samengeperst en verwerkt tot nieuw schuim. Wij zijn ook op milieutechnisch gebied vooruitstrevend.

Lasergraving op uw gereedschap inleg

Indien gewenst kunnen we ook lasergraveringen op uw gereedschap inleg creëren. Dit doen we met de lasermachine in onze fabriek in Keulen. Bij gereedschappen kunnen artikelnummers of afmetingen vermeld worden. Ook laseren wij vaak bedrijfslogo’s of het merk van het gereedschap op een gereedschap inleg.
Gereedschap inleg

Gereedschap inlegGereedschap inleg

Referenties voor een gereedschap inleg van Leidel & Kracht

STANLEY Black & Decker is één van de absolute marktleiders in de wereld van gereedschappen. Al jarenlang doet Calvo International voor Leidel & Kracht zaken met Stanley. Wij zijn blij met onze zakenrelatie en presenteren met trots deze referentie.

Gereedschap inleg

Leidel & Kracht is marktleider in Europa en biedt oplossingen op het gebied van interieurs voor gereedschap. Wij staan garant voor kwaliteit en de scherpste prijzen. Voor een presentatie van onze mogelijkheden kunt u altijd een afspraak inplannen op korte termijn. Wij adviseren u graag op het gebied van schuiminterieurs en schuimverpakkingen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Leidel & Kracht GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@calvo.nl

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel: 0031 6 1359 3347

Anderen bekeken ook: