Single Blog Title

This is a single blog caption
Flexkoffers

Flexkoffers van de kofferproducent

Flexkoffers van producent KKC Koffer

Al ruim 40 jaar produceren wij koffers van alle soorten en maten. KKC is specialist op het gebied van efficiënte productie van o.a. maatwerk flexkoffers. Wij maken vele verschillende koffervarianten in diverse varianten van aluminium. Voor iedere koffer maken wij in onze fabriek in Stemwede ook zelf alle soorten binnenwerken. Voorbeelden hiervan zijn schuiminterieurs, scheidingswanden, vakverdelingen maar ook electrische en technische installaties.

Flexkoffers

Onze flexkoffers zijn van hoge kwaliteit en ideaal voor gebruik in de moderne kantooromgeving. Flexwerkers kunnen zowel hun zakelijke als persoonlijke spullen eenvoudig vervoeren in deze kantoorkoffers. Omdat de koffers voorzien zijn van wielen en een handgreep kunnen ze rijdend van A naar B vervoerd worden waardoor u niets hoeft te tillen. De handgreep is eenvoudig in te schuiven zodra de koffer wordt opgeborgen in een kluisje of achterin uw auto moet.

Flexkoffers Perfectline, onze elegante kantoorkoffer van hoge kwaliteit

Met flexkoffers van onze kofferlijn Perfectline die zeer zeer elegant ogen komt u professioneel voor de dag. We produceren deze kofferlijn van multiplex plaatmateriaal met een lichtgrijs laminaatoppervlak. Door het gebruik van geanodiseerde aluminium profielen in combinatie met lichtgrijze kunststof hoeken heeft deze koffer een smooth uiterlijk. De comfortabele wielen met een doorsnede van 150 mm en een telescopische handgreep maken het mogelijk om deze flexkoffers overal in te zetten.

Flexkoffers - www.calvo.nlc     Flexkoffers - www.calvo.nl

Flexkoffers     Flexkoffers

Alle soorten hangmappen en ordners kunnen worden gebruikt door middel van het het flexibel uitgevoerde binnenwerk. Om het vervoer van laptops mogelijk te maken maken we gebruik van variabel verstelbare scheidingswanden. De Perfectline flexkoffers maken we vanaf 25 stuks op maat als maatwerkkoffer. Onze standaardafmeting zijn vanaf 3 stuks verkrijgbaar;

Download hier onze Nederlandstalige catalogus voor uw ‘PerfectLine’ profielkoffer.

Flexkoffers Professional Line, onze robuuste en chique rolkoffers

De flexkoffers van onze kofferlijn Professional zijn zeer robuust maar ogen toch chique en representatief. De koffers produceren we van geanodiseerde aluminium profielen in combinatie met verchroomde stalen hoeken. We gebruiken multiplex met een laminaatoppervlak als plaatmateriaal. De standaard flexkoffer is verkrijgbaar in de kleur zilvergrijs. Door een telescopische handgreep met scharniermechanisme en wielen met een doorsnede van 150 mm te monteren zijn deze flexkoffers overal inzetbaar.

Flexkoffers     Flexkoffers

Het binnenwerk is zo flexibel uitgevoerd dat alle soorten hangmappen en ordners gebruikt kunnen worden. We maken gebruik van variabel verstelbare scheidingswanden, bijvoorbeeld om ook het meenemen van laptops mogelijk te maken. Deze flexkoffers maken we vanaf 10 stuks op maat als maatwerk koffer. Onze standaardafmeting zijn vanaf 3 stuks verkrijgbaar;

Download hier onze Nederlandstalige catalogus voor profielkoffers ‘Professional Line’.

Flexkoffers Cargo, de onverwoestbare en waterdichte rolkoffers

Met flexkoffers van onze productlijn Cargo Transportboxen zijn uw producten optimaal beschermd. Met een (optionele) waterdichtheidgarantie IP67 en geschiktheid voor luchttransport volgens de ATA 300-norm reist u met kwetsbare producten zonder problemen de hele wereld rond. De koffers zijn stapelbaar, zijn bestand tegen chemische invloeden en hebben gegarandeerd een zeer lange levensduur.

Flexkoffers   Flexkoffers

Deze trolleys met geïntegreerde telescopische handgreep en hoekwielen zijn verkrijgbaar in 32 verschillende standaardafmetingen en in 8 standaardkleuren. Natuurlijk maken wij de schuiminterieurs voor in deze flexkoffers zelf voor u op maat in onze fabriek.

Flexkoffers    

Download hier onze Nederlandstalige catalogus ‘Cargo Transportboxen’.

KKC Cases heeft een breed scala aan mogelijkheden voor flexkoffers. Vanaf geringe aantallen maken we onze producten op maat voor u net als alle mogelijke binnenwerken. Wij adviseren u graag voor al uw flexkoffers, wij bieden oplossingen!

Flexkoffers

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Anderen bekeken ook:

KKC Koffer GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 0031 6 1359 3347

Pdf: Nederlandstalige documentatie