Wie is Leidel & Kracht GmbH?

  • Leidel & Kracht – producent van schuimverpakkingen, schuiminterieurs en schuimdelen

  • Opgericht in 1990

  • Gevestigd in Keulen

  • 150 medewerkers

  • ISO-gecertificeerd

  • www.leidel-kracht.de

Contact opnemen

Onze bewerkingstechnieken voor schuiminterieurs en kofferbinnenwerken

Leidel & Kracht GmbH is een al jaren groeiende producent van klantspecifieke schuimverpakkingen. Wij verwerken o.a. Ethafoam, Stratocell, Plastazote, Alveobloc, XPE en Polyurethane. Wij hebben alle mogelijke bewerkingstechnieken in huis. Er wordt gebruik gemaakt van de schuimverwerkingstechnieken frezen, waterstralen, stansen, 3d-snijden, vormsnijden, horizontaalsnijden, zagen, draadsnijden, splitten, lamineren en laseren. Met ruim 150 fanatieke, professionele medewerkers en een omzet van ruim € 19 miljoen zijn wij één van de grootste verpakkingsproducenten van Europa. Na in 2013 verhuisd te zijn naar een dubbel zo groot pand, het optimaliseren van ons kwaliteitssysteem en het verder vergroten van onze productiecapaciteit staat nog verdere groei niets meer in de weg

Contact opnemen

Marktleider in productie van freesinterieurs

Op het gebied van productie van freesinterieurs zijn wij de grootste producent van Europa. Met onze 14 freesmachines met ieder 5 roterende koppen produceren wij vol-automatisch 70 schuiminterieurs van hoge kwaliteit tegelijkertijd. Al het uitgefreesde materiaal wordt afgezogen, in een container samengeperst en hergebruikt bij productie van nieuw schuim. Met onze freesmachines maken wij schuimverpakkingen, schuiminterieurs, kofferinterieurs en gereedschapinterieurs. Omdat wij ook de voorbewerking zelf kunnen doen werken wij efficiënt en kostenbesparend. Dit komt onze prijzen ten goede.

Terugbelverzoek

Wij fabriceren complete schuimverpakkingen

Met ons moderne machinepark produceren wij alle schuimverpakkingen op maat. In onze eigen dozenmakerij maken wij ook kartonnen dozen. De complete schuimverpakkingen kunnen direct gebruikt worden. Ook kunnen wij verpakkingen voor U op voorraad houden. Een overeengekomen aantal schuimverpakkingen ligt voor U klaar voor verzending. Na uitlevering brengen wij de voorraad weer op pijl zodat U nooit zonder verpakkingen zit. In onze clean-rooms kunnen wij schuimverpakkingen ook stofvrij verpakken. De combinatie van het produceren van (anti-statische) verpakkingen en het stofvrij aanleveren hiervan maakt het voor ons mogelijk om te leveren bij de grote producten van fijnmechanische delen in Europa.

Contact opnemen

Leidel & Kracht biedt oplossingen!

Leidel & Kracht GmbH is ISO-gecertificeerd en staat garant voor absolute kwaliteit. Door onze productiecapaciteit en flexibiliteit kunnen wij voor ieder verpakkingsprobleem een oplossing aandragen. Door goede afspraken met Nederlandse transportbedrijven is aanlevering qua prijs en levertijd altijd gunstig voor U als klant. Het bedrijf is gevestigd in Keulen (Mülheim) en wordt sinds 2005 exclusief succesvol vertegenwoordigd door Calvo International in het Benelux-gebied. Met al uw vragen, opmerkingen en aanvragen voor projecten kunt U altijd bij ons terecht via onderstaande contactgegevens, wij staan U graag te woord. Ook kunt U uw gegevens achterlaten zodat wij U daarna terugbellen.

TerugbelverzoekNaar de website van Leidel & Kracht

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact intformatie

Leidel & Kracht
Verpackungs-Technik GmbH
Cottbuser Straße 1
D – 51063 Köln (Mülheim)

Jan de Bruijn
Sales Benelux
Tel: 0031 6 1359 3347
Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Samenwerking met Calvo International:

Leidel & Kracht arbeitet seit 2005 sehr erfolgreich mit Calvo International zusammen.
Calvo International betreut unsere Kunden in BeNeLux vollständig und eigenverantwortlich.
Für uns ist es wichtig das unser Partner unsere Produkte kompetent vermarket. Calvo International hat durch den Erfolg in den BeNeLux Ländern bewiesen das die nötige Kompetenz vorhanden ist.
Wir sind sicher das unsere Kunden bei Calvo International in guten Händen sind und freuen uns das Jan de Bruijn die erfolgreichen Aktivitäten weiterführt.
Ein Ziel von Leidel & Kracht sind langfristige und tragfähige Partnerschaften. Dieses Ziel verfolgen wir gemeinsam mit Calvo International.

Rainer Arndt, Geschäftsführer Leidel & Kracht GmbH