Presentatiemappen

Eenvoud en uitstraling

Presentatiemappen zijn een ideaal presentatiemiddel voor het presenteren en promoten van kleine en lichte producten. Een map laat zich eenvoudig meenemen en oogt zeer professioneel.

 

Ik wil contactNaar de website van KKC

Verschillende productlijnen

Onze ‘Libero’ is de meest gevoerde productlijn binnen KKC Cases als het om presentatiemappen gaat. Met een vriendelijk en chique uiterlijk is het voor een relatief lage prijs mogelijk om goed voor de dag te komen en waarde van de inhoud van de map eer aan te doen. De Libero wordt geproduceerd van geanodiseerde aluminium profielen, aluminium platen met een vlak of gegolfd design, kunststof hoeken, klipsluitingen en scharnieren.

 

Ik wil contactNaar de website van KKC

Maatwerk en Personaliseren

Indien gevraagd is het vanaf 20 presentatiemappen ook mogelijk deze op maat te laten maken en eventueel te voorzien van metalen scharnieren, sluitingen en handgrepen. De binnenkant van de mappen kunnen voorzien worden van binnenwerken uit verschillende schuimsoorten maar ook van een vakverdeling of documenteninsteekvak met schrijfblok en visitekaarthouder. Bedrukking van de presentatiemappen is zowel aan de binnen- als de buitenkant mogelijk. In het deksel plaatsen we regelmatig een prachtige bedrukking met uitleg over de producten of foto’s daarvan. Ook kan men hierin de kleuren en het logo van het bedrijf verwerken zodat de presentatiemap eigen wordt gemaakt en hierdoor extra opvalt. Het hang- en sluitwerk is in vele verschillende kleuren te verkrijgen zodat ook hiermee een bepaalde uitstraling gecreëerd kan worden. Een stempeling in het aluminium plaatwerk is ook een van de mogelijkheden waardoor zonder inkt een logo of bedrijfsnaam op de map kan worden vermeld. Presentatiemappen zijn één van de producten die wij het meeste producten.

Ik wil contactNaar de website van KKC