Wat wij maken

Voor schuiminterieurs, kofferinterieurs, transportverpakkingen, schuimverpakkingen en andere schuimproducten bent u hier aan het juiste adres. Leidel& Kracht GmbH is producent van verpakkingen uit schuimsoorten als Plastazote, Alveobloc, XPE, Stratocell en Ethafoam.

Ik ben geïnteresseerd en wil graag contact

 

Ervaring in verpakkingen

Onze al jaren groeiende firma is met ruim 100 fanatieke medewerkers en een omzet van ruim € 19mln een van de grootste verpakkingsproducenten van Europa. Na in 2013 te zijn verhuisd naar een dubbel zo groot pand staat verdere groei niets meer in de weg.

Ik ben geïnteresseerd en wil graag contact

Technieken

Alle bestaande bewerkingstechnieken zoal frezen, stansen, waterstralen, 3d-snijden, vormsnijden, horizontaalsnijden, splitten, lamineren en laseren hebben wij in huis. Met ons gigantische machinepark met CNC-gestuurde machines produceren wij grote maar ook kleinere series verpakkingen tegen zéér scherpe prijzen in alle materiaaldiktes. Met 11 freesmachines met ieder 5 freeskoppen zijn wij in staat 55 schuiminterieurs vol-automatisch tegelijk te produceren, op dit gebied zijn wij de grootste producent in Europa.

Ik ben geïnteresseerd en wil graag contact

Binnenwerk

Uitsparingen tot 120mm diep kunnen in een keer gemaakt worden waardoor we vrijwel nooit verschillende platen schuim op elkaar te hoeven lamineren bij productie van bijvoorbeeld kofferinterieurs. Ook constructieve verpakkingen en andere schuiminlays zijn met onze stans- en waterstraalmachines in grote maar ook kleine series snel te fabriceren.

Ik ben geïnteresseerd en wil graag contact

Nabewerking

Wij beschikken ook over een cleanroom waarin wij al onze producten kunnen nabewerken zodat ze bijvoorbeeld geschikt zijn voor het verpakken van fijnmechanische delen. De combinatie van het produceren van verpakkingen en het stofvrij aanleveren hiervan maakt het voor ons mogelijk om te leveren bij bedrijven als ASML.

Ik ben geïnteresseerd en wil graag contact

Levering

Door goede afspraken met Nederlandse transportbedrijven is het aanleveren van onze verpakkingen in het Benelux-gebied zeer gunstig. Leidel& Kracht GmbH is gevestigd in Keulen (Mülheim) en wordt in Nederland, België en Luxemburg als sinds 2005 succesvol vertegenwoordigd door Calvo International.

Ik ben geïnteresseerd en wil graag contact