Schuiminterieur van Leidel & Kracht

Ervaren producent van schuiminterieurs

Als ervaren producent van schuiminterieurs weten wij bij Leidel & Kracht GmbH precies waaraan een verpakking als deze moet voldoen. Belangrijk is dat de verdeling in het interieur gelijk verdeeld wordt zodat de stabiliteit optimaal blijft. De wanden tussen de uitsparingen zorgen voor stevigheid. In het geval van een transportverpakking is het ook te adviseren het gewicht van de inhoud gelijkmatig te verdelen zodat een koffer, kist of doos niet scheef hangt bij het optillen.

Ik wil contactNaar de website van Leidel & Kracht

Productiecapaciteit

De toe te passen productiemethode van een schuiminterieur hangt af van het te produceren aantal, eventuele verschillende dieptes van uitsparingen, de te gebruiken schuimsoort en natuurlijk de wens van de klant. Als een verpakking voorzien moet worden van uitsparingen met verschillende dieptes is de freestechniek in de meeste gevallen het aantrekkelijkst. Met onze productiecapaciteit maakt het niet uit of het om een groot of klein aantal schuiminlays gaat.

Ik wil contactNaar de website van Leidel & Kracht

Altijd een oplossing voor schuiminterieurs

Bij een schuiminterieur met uitsparingen van gelijke diepte is stansen of waterstralen vaak de interessantste bewerkingstechniek. Stansen doen we bij grotere aantallen en kleinere diktes in verband met de relatief hoge kosten voor het maken van een stansmes en de beperkte doorsnijmogelijkheden. Vooral bij hardere schuimstoffen Plastazote, Alveobloc en XPE is stansen lastiger bij de dikkere schuimblokken. Als alternatief voor de kleinere aantallen en dikkere schuiminterieurs gebruiken we onze waterstraalmachines voor de productie.

Ik wil contactNaar de website van Leidel & Kracht

Wij staan garant voor de beste kwaliteit

Onder stansinterieurs en waterstraalinterieurs worden vaak na het creƫren van de uitsparingen een bodemplaat aangebracht omdat de schuimplaten compleet doorgesneden worden tijdens de productie. Leidel & Kracht biedt oplossingen staat garant voor de beste kwaliteit en wij voorzien onze klanten vrijwel altijd van een gratis vrijgavemonster. Het is dan voor het starten van de productie mogelijk om te checken of de verpakking aan de verwachtingen voldoet.

Ik wil contactNaar de website van Leidel & Kracht