Schuimproducent

Altijd passende verpakkingen

Leidel & Kracht is al ruim 40 jaar producent van schuimverpakkingen, schuimdelen en bijpassende dozen. In de loop der jaren zijn de productiemogelijkheden verder uitgebreid en is de productcapaciteit steeds verder vergroot. Tegenwoordig beschikken wij over alle bewerkingstechnieken waardoor we een klant altijd een passende verpakkingen aan kunnen bieden.

Ik wil contactNaar de website van Leidel & Kracht

Veel verschillende schuimverwerkingstechnieken

Er wordt gebruik gemaakt van de schuimverwerkingstechnieken frezen, waterstralen, stansen, 3d-snijden, vormsnijden, horizontaalsnijden, zagen, draadsnijden, splitten, lamineren en laseren. Omdat we ook verschillende delen van een verpakking met verschillende machines kunnen maken in onze eigen fabriek kunnen we snel en goedkoop produceren.

Ik wil contactNaar de website van Leidel & Kracht

Een van de grootste schuimproducent

Als schuimproducent voelen wij ons verplicht om een klant keuze te geven uit verschillende schuimstoffen. Wij zijn erkend producent van verpakkingen uit Ethafoam, Polyether, Stratocell, Plastazote, Alveobloc en XPE. Als een van de grootste schuimproducenten van Europa kunnen wij inkopen in gigantische hoeveelheden en daardoor de laagste prijzen aanbieden. Alle materialen in de beschikbare kleuren hebben wij altijd in grote hoeveelheden op voorraad.

Ik wil contactNaar de website van Leidel & Kracht

Schuimvoorraad

Nadat we in 2013 naar een dubbel zo groot pand zijn verhuisd hebben we niet alleen ons machinepark vergroot maar ook nóg meer schuimvoorraad aangelegd. Een verdere groei staat niets meer in de weg en binnen enkele jaren verwachten wij als schuimproducent op vlak van iedere schuimverwerkingstechniek marktleider te zijn in Europa. In ons ruime magazijn kunnen wij ook als voorraadhoudende producent fungeren voor onze klanten zodat zij op afroep schuimverpakkingen bij ons af kunnen nemen. Door het afsluiten van afroeporders kunnen wij binnen enkele dagen aanleveren zodat de klant zelf de voorraad van verpakkingen zo laag mogelijk kan houden. Als schuimproducent verstaan wij ons vak optimaal en zijn wij altijd in staat om al uw verpakkingsproblemen op te lossen.

Ik wil contactNaar de website van Leidel & Kracht