Single Blog Title

This is a single blog caption

Antistatische schuiminterieurs van de producent

Antistatische schuiminterieurs van Leidel & Kracht

Leidel & Kracht is o.a. specialist in het produceren van antistatische schuiminterieurs, kofferinterieurs, schuimverpakkingen en transportverpakkingen. Wij zien het als onze taak om een verpakking zo te ontwerpen dat het de optimale bescherming biedt en toch zo compact mogelijk blijft. In onze fabriek in Keulen maken wij al uw schuimproducten en -verpakkingen op maat.

Antistatische schuiminterieurs

De productie van antistatische schuiminterieurs

De productie van antistatische schuiminterieurs is niet anders dan die van normale schuiminterieurs. Interieurs van de hardere schuimsoorten kunnen wij splitten, lamineren, frezen, waterstralen, stansen en snijden. Uitsparingen voor producten in alle vormen kunnen gecreëerd worden.

Antistatische schuiminterieurs

Antistatische schuiminterieurs

Antistatische schuiminterieurs, als bufferstukken

Voor producten die in bijvoorbeeld een doos moeten worden geklemd door bufferstukken maken wij ook antistatische verpakkingen. Met twee halfschalen is een product op een antistatische manier te verpakken. Deze verpakkingen produceren wij met onze waterstraal- en/of stansmachines. Ook maatwerk dozen als omverpakking kunnen wij in eigen fabriek fabriceren.

Antistatische schuiminterieurs

Beschikbare antistatische schuimsoorten

Het meest gebruikte materiaal voor de productie van antistatische verpakkingen is ETHAFOAM 220 AS. Dit materiaal is in de laatste jaren steeds duurder geworden, daarom hebben wij alternatieve materialen van andere fabrikanten in ons programma opgenomen. Goede alternatieve materialen zijn Planklite 220 AS en Stratlite 27 AS welke tot wel de helft goedkoper zijn dan EF220 AS. Vraag gerust om een prijsopgave zodat wij een prijs voor uw verpakking kunnen calculeren.

Leidel & Kracht is marktleider in Europa op het gebied van productie van antistatische schuiminterieurs en verpakkingen. Wij staan garant voor kwaliteit en de scherpste prijzen. Voor een presentatie van onze mogelijkheden kunt u altijd een afspraak inplannen op korte termijn. Wij adviseren u graag op het gebied van antistatische schuimverpakkingen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Leidel & Kracht GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@calvo.nl

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel: 013 785 4240

Anderen bekeken ook: