Single Blog Title

This is a single blog caption
Perfectline aluminium koffers

Perfectline aluminium koffers van KKC

Perfectline aluminium koffers van de producent

Onze Perfectline aluminium koffers laten zich kenmerken door een veelvoud aan mogelijkheden. De kunststof hoeken zijn naast de gebruikelijke elementen in kleur uit te voeren of van een laag chroom te voorzien. De diverse uitvoeringen waarvan enkele met wielsystemen bieden een aanvullende verscheidenheid. Perfectline aluminium koffers

Perfectline aluminium koffers zijn met hun representatieve uitstraling ideaal geschikt als verkoopbevorderende presentatiekoffers. Optisch kunnen kwetsbare en dure producten goed gepresenteerd en tevens veilig getransporteerd worden.

Standaard maten Perfectline aluminium koffers

Vanaf 10 stuks zijn onze Perfectline aluminium koffers te bestellen in onderstaande standaardmaten. De koffers zijn te bestellen met zilvergrijs en zwart plaatmateriaal en standaard hang- en sluitwerk. Klik op onderstaande buttons voor een afbeelding.

Perfectline aluminium koffersPerfectline aluminium koffersPerfectline aluminium koffers

Aluminium koffers

Aluminium Boxen

Aluminium ladenkoffers

Aluminium kantoorkoffers

Klik hier voor onze artikelnummers van de verschillende varianten. Neem graag contact met ons op voor een prijsopgave.

Maatwerk Perfectline aluminium koffers

Vanaf 25 stuks maken wij deze kofferlijn in onze eigen fabriek in Stemwede op maat. Binnen de technische mogelijkheden zijn de afmetingen vrij kiesbaar. Ook de kleur van het plaatwerk en het hang- en sluitwerk is vanaf dit aantal naar wens te bevestigen. In tegenstelling tot onze Professional koffers moeten hoeken in deze koffers haaks zijn. Vanaf 50 stuks kunnen we ook de profielen in een gewenste kleur leveren.

Perfectline aluminium koffersPerfectline aluminium koffersPerfectline aluminium koffers

Perfectline aluminium koffers, gepersonaliseerd

Schuiminterieurs

Vanaf 25 stuks voorzien wij indien gewenst al onze koffers van maatwerk schuiminterieurs. Met ons moderne machinepark in Stemwede maken wij perfect passende uitsparingen voor uw producten. Lasergraveringen kunnen wij indien gewenst op schuiminterieurs aanbrengen. Met een goed passend schuiminterieur is een KKC-koffer een perfecte verpakking.

Perfectline aluminium koffersPerfectline aluminium koffersPerfectline aluminium koffers

Bedrukkingen

Maatwerk binnenwerken en/of bedrukkingen maken voor onze aluminium koffers vanaf 50 stuks. Met deze mogelijkheden is het mogelijk om de binnenkant van de koffer dezelfde uitstraling te geven als de buitenkant. Met de maatwerk personalisatietechnieken van KKC is het mogelijk om uw bedrijfsuitstraling te verwerken in uw koffer

Perfectline aluminium koffers

Omdat wij alles zelf produceren kunnen wij voor zeer scherpe prijzen een zeer veelzijdige profielkoffer aanbieden. Met ons brede machinepark kunnen wij alle mogelijke binnenwerken voor onze maatwerkkoffers binnenshuis maken. Bij behoefte is het inplannen van een afspraak voor presentatie van onze producten altijd mogelijk op korte termijn. KKC ontwerpt voor U graag iedere profielkoffer!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen bekeken ook:

KKC Koffer GmbH Calvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 013 785 4240

Pdf: Nederlandstalige KKC-catalogus