Single Blog Title

This is a single blog caption
Aluminium presentatiemappen

Aluminium presentatiemappen van KKC

Aluminium presentatiemappen van de producent

Bij KKC Koffer weten wij als ervaren producent van maatwerkkoffers en -mappen precies wat belangrijk is bij het ontwerp van aluminium presentatiemappen. In onze fabriek in Stemwede produceren wij al ruim 40 jaar presentatiemappen, profielkoffers, aluminium koffers en presentatiekoffers. Daarnaast maken wij alle mogelijke binnenwerken zoals schuiminterieurs, dekselplaten, schrijfmappen, dieptrekinterieurs, veloursbekleding en aluminium opzetplaten.

Presentatiemappen aluminium - www.calvo.nl-kkc-koffers    Aluminium presentatiemappen

Libero, onze elegante en representatieve aluminium presentatiemappen

Onze Libero is de meest gevoerde productlijn binnen KKC als het om presentatiemappen gaat. Voor het presenteren van kleine en lichte producten zijn deze aluminium presentatiemappen een ideaal presentatiemiddel. Een map laat zich eenvoudig meenemen en oogt zeer professioneel.

Aluminium presentatiemappen    Aluminium presentatiemappen- www.calvo.nl-kkc-koffers

Voor een relatief lage prijs is het mogelijk om goed voor de dag te komen met een vriendelijk en chique ogende presentatiemap. Deze map doet de inhoud zeer zeker eer aan. De Libero wordt geproduceerd van geanodiseerde aluminium profielen, aluminium platen met een gegolfd of vlak design klipsluitingen, kunststof hoeken en scharnieren.

Maatwerk, uw klant-specifieke Libero aluminium presentatiemappen

Vanaf 50 stuks kunnen we onze aluminium presentatiemappen op maat maken. Indien gewenst kunnen we ze ook voorzien van metalen scharnieren, sluitingen en handgrepen. Voor de binnenkant van de mappen maken we alle mogelijke binnenwerken zoals verschillende schuiminterieurs maar ook een vakverdeling of documenteninsteekvak met schrijfblok en visitekaarthouder.

Aluminium presentatiemappen    Aluminium presentatiemappen

    

Bedrukken van Libero aluminium presentatiemappen

Onze mappen en koffers kunnen zowel aan de binnen- als buitenkant bedrukt worden. In het deksel kunnen we een bedrukking plaatsen met uitleg over de producten of foto’s daarvan. Hierin kan men ook het logo en de kleuren van de huisstijl verwerken. Het presentatiemiddel wordt zo gepersonaliseerd en herkenbaar gemaakt. Onze aluminium presentatiemappen vallen daardoor op en dat werkt verkoopbevorderend. Het hang- en sluitwerk is in vele verschillende kleuren te verkrijgen. In combinatie met een bedrukking kan op deze manier een bepaalde uitstraling gecreëerd worden. Een stempeling in het aluminium plaatwerk is ook een personalisatiemogelijkheid. Zonder inkt kan op deze manier een logo of bedrijfsnaam op de map geplaatst worden.

Aluminium presentatiemappen    Aluminium presentatiemappen

Aluminium presentatiemappen    Aluminium presentatiemappen

Standaard afmetingen aluminium presentatiemappen, vanaf 20 stuks verkrijgbaar

Libero mappen en etuis

  • A6    240 x 145 x 25 – 32 – 40 mm
  • A5    280 x 200 x 25 – 32 – 40 mm
  • A5+  320 x 230 x 25 – 32 – 40 mm
  • A4    355 x 255 x 25 – 32 – 40 mm
  • A4+  395 x 290 x 25 – 32 – 40 mm
  • A3    520 x 360 x 25 – 32 – 40 mm

De mappen zijn in diktes 25, 32 en 40 mm verkrijgbaar. Heeft u een product wat dikker is dan 40 mm?? Onze Primo aluminium mappen bieden dan de oplossing!

Download hier onze Nederlandstalige catalogus voor presentatiemappen ‘Libero’.

Pegar aluminium presentatiemappen

Onze Pegar aluminium presentatiemappen ogen wat eleganter dan de varianten met rechte hoeken. Door het gebruik van zijwandprofielen die gebogen worden hoeven bij de productie van dit product geen koppelstukken gebruikt te worden. Met bijpassende scharnieren en een sluiting is het een representatief product.

Aluminium presentatiemappen  Aluminium presentatiemappen

Standaard zijn de profielen in 4 kleuren leverbaar en zijn de standaard plaatmaterialen vanaf 50 stuks te combineren. Vanaf 100 stuks zijn ook de kleuren van de profielen vrij kiesbaar en kunt u uw bedrijfskleuren terug laten komen in uw presentatiemiddel. Ook met bedrukkingen en/of maatwerk schuiminterieurs zijn de mappen verder te personaliseren. Onze presentatiemappen worden een verlengstuk van uw bedrijf.

Aluminium presentatiemappen

Aluminium presentatiemappenKlik hier voor meer gespecificeerde informatie over onze Pegar aluminium presentatiemappen.

Presentatiemappen zijn één van onze meest succesvolle producten. Een afspraak inplannen voor een presentatie van deze producten kan altijd op korte termijn. Wij ontwerpen graag al uw presentatiemiddelen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Overige productlijnen KKC

 

KKC Koffer GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 0031 6 1359 3347

Pdf: Nederlandstalige KKC-catalogus