Single Blog Title

This is a single blog caption
Antistatische verpakking

Antistatische verpakking van de producent

Antistatische verpakking van Leidel & Kracht

Leidel & Kracht is o.a. specialist in het produceren van antistatische transportverpakkingen, schuimverpakkingen en schuiminterieurs. Het is onze taak om voor u een antistatische verpakking zo te ontwikkelen dat deze voldoende bescherming biedt maar toch zo compact mogelijk blijft. Alle verpakkingen worden in onze eigen fabriek in Keulen op maat gemaakt.

Antistatische verpakking

Met bufferstukken van antistatisch schuim kan een product geklemd worden in bijvoorbeeld een doos. Met onze waterstraal- en/of stansmachines maken wij deze schuimdelen op maat. Ook maatwerk dozen als omverpakking produceren wij in eigen fabriek. Een doos met 2 half-schalen vormt zo een antistatische verpakking waarin u uw producten veilig kunt transporteren.

De productie van een antistatische verpakking

De productie van een antistatische verpakking is gelijk aan die van alle andere verpakkingen. Het is alleen het soort schuim wat het verschil maakt. Verpakkingen van de hardere schuimsoorten zoals EF220 AS kunnen wij splitten, lamineren, frezen, waterstralen, stansen en snijden. Omdat wij alle schuimbewerkingsmethodes in huis hebben kunnen wij voor ieder product zelf een verpakking produceren.

Antistatische verpakking

Antistatische verpakking

Beschikbare schuimsoorten voor antistatische verpakking

Ethafoam 220 AS is het meest gebruikte materiaal voor de productie van antistatische verpakkingen. Omdat dit materiaal de afgelopen jaren flink in prijs is gestegen hebben wij alternatieve antistatische schuimsoorten in ons programma opgenomen. ‘Planklite 220 AS’ en ‘Stratlite 27 AS’ zijn materialen die vergelijkbaar met ‘EF 220 AS’ maar tot wel de helft goedkoper zijn. Vraag ons eenvoudig om voor uw verpakking een offerte te maken van een van deze alternatieve schuimsoorten.

Leidel & Kracht is marktleider in Europa op het gebied van productie van antistatische verpakkingen en schuiminterieurs. Wij staan garant voor de scherpste prijzen en hoge kwaliteit. Voor een presentatie van onze mogelijkheden plannen wij graag op korte termijn een afspraak in. Wij adviseren u graag op het gebied van verpakkingen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Leidel & Kracht GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@calvo.nl

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel: 013 785 4240

Anderen bekeken ook: