Single Blog Title

This is a single blog caption
Schuiminterieur op maat

Schuiminterieur op maat van Leidel & Kracht

Schuiminterieur op maat van de producent

Ieder schuiminterieur op maat wat wij produceren is perfect passend. Leidel & Kracht is als grootste producent van schuiminterieurs in Europa de toonaangevende speler op de markt. Vrijwel ons gehele productieproces is geautomatiseerd. Daardoor kunnen wij iedere verwerkingsgang met de grootste precisie uitvoeren in zeer korte tijd in onze eigen fabriek in Keulen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en zeer goed afgewerkt.

Schuiminterieur op maat - www.calvo.nl

Offerte voor een schuiminterieur op maat

Als de indeling bekend is is het maken van een offerte zeer eenvoudig. Met een foto van de te verpakken producten en de gewenste grootte van een schuiminterieur kunnen wij al een offerte maken. Natuurlijk maken wij ook graag een afspraak om bij u ter plekke te bekijken wat er precies verpakt moet worden. Samen met onze klanten ontwerpen wij aan de hand van de eisen en wensen het maatwerk schuiminterieur.

Schuiminterieur op maat

Productie van een schuiminterieur op maat

Al ruim 40 jaar fabriceren wij schuiminterieurs met alle mogelijke bewerkingstechnieken. In onze fabriek kunnen wij frezen, waterstralen, stansen, horizontaalsnijden, 3d-snijden, vormsnijden, zagen, draadsnijden, splitten, lamineren en laseren.

Schuiminterieur op maat   Schuiminterieur op maat

We maken voor productie van een serie altijd een gratis vrijgavemonster. Na akkoord op het monster starten we productie van de serie. Hierdoor weten we altijd zeker dat een klant tevreden is met het uiteindelijke schuiminterieur op maat. Met onze lasermachine kunnen we indien gewenst een laserlogo aanbrengen op het schuiminterieur. Hiermee kan een interieur gepersonaliseerd worden d.m.v. een bedrijfslogo of een tekst.

Schuiminterieur op maat

Ieder schuiminterieur van Leidel & Kracht is een klantspecifiek product. Met onze expertise en moderne, uitgebreide machinepark kunnen op verschillende manieren maatwerk verpakkingen produceren. Leidel & Kracht biedt altijd een passende mogelijkheid! Een presentatie van onze producten ter plekke is altijd mogelijk, hiervoor komen wij graag bij u langs. Wij ontwerpen voor u graag ieder schuiminterieur op maat!

Schuiminterieur op maat

Schuiminterieur op maat  

Schuiminterieur op maat

Een presentatie van onze producten is altijd mogelijk, hiervoor komen wij graag bij u langs. Wij ontwerpen voor u graag ieder schuiminterieur op maat!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Leidel & Kracht GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel: 0031 6 1359 3347

Overige productgroepen L&K