Single Blog Title

This is a single blog caption
Kunststof koffers met bedrukking

Kunststof koffers met bedrukking van Calvo International

Kunststof koffers met bedrukking, gepersonaliseerd

Calvo International is specialist in het leveren van o.a. kunststof koffers met bedrukking. Alle koffers die wij in ons programma hebben kunnen bedrukt worden. Afhankelijk van de gewenste bedrukking adviseren wij u welke manier van bedrukken het best past bij uw project. Naast zeefdrukken kunnen wij koffers ook digitaaldrukken en stempeldrukken.

Kunststof koffers met bedrukking

Voordat wij starten met het bedrukken sturen wij vooraf altijd een vrijgavedocument. U kunt zo vooraf bepalen of de bedrukking op uw koffer op de juiste plek komt en de juiste grootte heeft.

                   Kunststof koffers met bedrukking

Kunststof koffers met bedrukking en schuiminterieur

Naast het bedrukken van koffers is het ook onze specialiteit om deze te voorzien van een maatwerk schuiminterieur. Voor de grootste fabrikant van schuim- en kofferinterieurs van Europa, Leidel & Kracht GmbH, verzorgen wij de verkoop in het Benelux-gebied. U betrekt zowel de koffer als de kofferinterieurs direct bij de bron wat voor u altijd een financieel voordeel oplevert.

Kunststof koffers met bedrukking

In onze fabriek in Keulen produceren wij kofferinterieurs voor alle mogelijke koffervarianten op maat. Wij hebben alle schuimverwerkingsmethodes in huis. De freestechniek is de meest gebruikte schuimverwerkingsmethode. Met onze 14 freesmachines met 5 koppen per machine produceren wij tot 70 interieurs tegelijkertijd.

Kunststof koffers met bedrukking Kunststof koffers met bedrukking

Indien gewenst kunnen wij de kofferinterieurs in onze fabriek in de koffers steken / plakken zodat de kunststof koffers met bedrukking als één product worden aangeleverd. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om de koffers en schuiminterieurs apart van elkaar aangeleverd te krijgen.

Kunststof koffers met bedrukkingNeem contact met ons op voor meer informatie, wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij ontwerpen graag al uw kunststof koffers met bedrukking!

 

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Calvo International B.V. – Leidel & Kracht GmbH

Email: j.debruijn@calvo.nl

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel: 013 785 4240

Anderen bekeken ook: