Single Blog Title

This is a single blog caption
Goedkope aluminium kisten

Goedkope aluminium kisten van producent KKC

Goedkope aluminium kisten van de producent

KKC produceert in eigen fabriek in Stemwede al ruim 40 jaar aluminium kisten, koffers, presentatiemappen, gereedschapskoffers en profielkoffersAlle mogelijke binnenwerken zoals schuiminterieurs, schuimbekledingen en scheidingswanden fabriceren wij in onze eigen fabriek. Wij zijn één van de toonaangevende spelers in Europa binnen onze branche. Met ruim 60 fanatieke medewerkers produceren wij o.a. goedkope aluminium kisten en koffers met maatwerk binnenwerken van hoge kwaliteit.

Goedkope aluminium kisten

Onze Extreme aluminium kisten hebben een laag eigengewicht en zijn van hoge kwaliteit. Met vrijwel alle soortgelijke producten van verschillende producenten zijn onze producten uitwisselbaar. Wij garanderen korte levertijden voor maatwerkproducten en leveren standaardmaten uit voorraad.

Goedkope aluminium kisten met aluminium stapelhoeken

Aluminium stapelhoeken zijn een zeer belangrijk detail van dit product. De kisten zijn op deze manier op een stabiele wijze stapelbaar waardoor ze niet van elkaar schuiven. Onze aluminium kisten zijn stapelbaar met vrijwel alle andere verkrijgbare aluminium kisten.

Goedkope aluminium kisten

Goedkope aluminium kisten – Extreme, Bravo

De Bravo-serie is een goedkopere variant van onze Extreme aluminium kisten. Met een 1,0 mm dik plaatmateriaal is dit een solide aluminium kist voor een gunstige prijs. De constructie van deze aluminium kisten versterken we door het aanbrengen van ingeperste versterkingsrillen in het plaatmateriaal. Door middel van een omlopend, gelast profiel aan bodem en deksel en klinknagels worden deze kisten robuust gemaakt.

Goedkope aluminium kisten

Twee stalen scharnieren, twee kofferbanden die het geopende deksel blokkeren, een rondom ingeklemde afdichtpakking, robuuste handgrepen en spansluitingen zorgen voor een hoog gebruikersgemak. Deze goedkope aluminium kisten zijn stof- en sproeiwaterdicht.

Goedkope aluminium kisten  

Goedkope aluminium kisten  

Beschikbare standaardafmetingen:

Goedkope aluminium kisten, Extreme – Charly

Onze Charly-serie combineert hoge efficiency met lage kosten. Door het gebruik van 0,8 mm plaatwerk, stalen scharnieren en een stapelrand i.p.v. stapelhoeken is het mogelijk zéér goedkope aluminium kisten te produceren. Toch zijn deze kisten stevig door middel van rondom geperste versterkingsrillen en gelaste stapelprofielen.

Goedkope aluminium kisten

Beschikbare standaardafmetingen:

Goedkope aluminium kisten  Goedkope aluminium kisten

Maatwerk aluminium kisten en binnenwerken

Goedkope aluminium kisten produceren wij vanaf 10 stuks op maat. U kunt een perfect passende kist voor een relatief lage prijs bij ons betrekken. In onze fabriek in Stemwede fabriceren wij ook de maatwerk binnenwerken zelf. Zowel scheidingswanden als schuiminterieurs behoren tot de mogelijkheden.

Goedkope aluminium kisten   Goedkope aluminium kisten

Goedkope aluminium kisten – Extreme, Bravo

Naast goedkope aluminium kisten produceren wij ook exemplaren van zéér hoge kwaliteit. De sterkst verkrijgbare aluminium kisten hebben een plaatmateriaal van 1,2 mm dik. Ook deze kisten worden voorzien van ingeperst versterkingsrillen. Deze kisten zijn onverwoestbaar doordat ze geproduceerd worden met massieve klinknagels en een gelast, omlopend randprofiel aan bodem en deksel.

Goedkope aluminium kisten

klik hier voor meer informatie over onze aluminium kisten Extreme – Alpha.

Voor presentatie van onze aluminium kisten komen wij graag bij u langs. Het inplannen van een afspraak kan altijd op korte termijn. KKC ontwerpt voor u graag al uw goedkope aluminium transportkosten.

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.