Single Blog Title

This is a single blog caption
Aluminium koffer

Aluminium koffer met ronde hoeken van KKC

Aluminium koffer van de producent

Al ruim 40 jaar produceren wij koffers van alle soorten en maten in eigen fabriek in Stemwede. Op het gebied van efficiëntie van productie van maatwerk koffers is KKC specialist. Wij maken robuuste profielkoffers  en elegantie profielkoffers, presentatiekoffers en presentatiemappen, gereedschapskoffersrolkoffers en kantoorkoffers, kunststof transportboxen, en alumnium transportkisten. Voor in iedere aluminium koffer maken wij met ons moderne machinepark ook alle passende binnenwerken zoals schuiminterieurs en vakverdelingen.Aluminium koffer

Aluminium koffer met ronde hoeken, Pegar

Onze gloednieuwe aluminium koffer met de naam PEGAR is vanaf nu verkrijgbaar. In de 4 standaardkleuren tapis-grijs, daytona-grijs, zwart en wit is het veelvoud groot. De profielen liggen in kleur op voorraad en worden dus gespoten voordat ze gebogen worden. Door middel van het gebruik van een speciale techniek worden de profielen gebogen zonder dat deze onderbroken worden en de lak breekt. De stevigheid van deze koffer is dus hoog.

Aluminium koffer   Aluminium koffer

Aluminium koffer   Aluminium koffer

Het plaatwerk van dit koffermodel is standaard ook in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar. We kunnen de koffer voorzien van een aluminium plaat. Naast aluminium kunnen we ze ook voorzien van witte, zwarte of grijze kunststof plaat.

Hang- en sluitwerk van onze Pegar aluminium koffer

Om het uiterlijk van de koffer door te kunnen trekken in het hang- en sluitwerk hebben we een handgreep met rond hoeken ontworpen. Ook de sluitingen van deze aluminium koffer doen het uiterlijk eer aan. De buitenkant van handgrepen hebben dezelfde kleur als het profiel van de koffer.

Aluminium koffer

Standaard matenpakket Pegar

Onze Pegar-koffer is in onderstaande standaardafmetingen verkrijgbaar:

Vanaf 50 stuks is de Pegar-koffer ook als maatwerk koffer verkrijgbaar. De mogelijke afmetingen variëren van minimaal 270 x 190 mm tot maximaal 750 x 450 mm. Mogelijke hoogtes van de bodemdelen zijn verkrijgbaar van 25 mm t/m 150 mm en de deksels in 25 mm of 45 mm hoogte.

Personalisering van uw Pegar aluminium koffer

Vanaf 50 stuks kan de Pegar aluminium koffer in alle denkbare kleuren geproduceerd worden. Op deze manier kunt u uw bedrijfskleuren verwerken in deze presentatiekoffer. Ook is het mogelijk om uw bedrijfslogo foto’s en/of teksten op uw aluminium koffer aan te brengen door middel van een bedrukking.

Aluminium koffer

Wij ontwerpen graag al uw koffers. Vraag om een vrijblijvende afspraak voor presentatie van deze en/of andere koffervarianten. Op basis van een foto van de inhoud van de koffer en gewenste afmetingen kunnen wij ook zonder afspraak een offerte opstellen. KKC Cases biedt altijd een passende oplossing met bijvoorbeeld een aluminium koffer van hoge kwaliteit naar uw wens.

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anderen bekeken ook:

KKC Koffer GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 0031 6 1359 3347

Pdf: Nederlandstalige documentatie

Aluminium koffer