Single Blog Title

This is a single blog caption
Waterdichte koffer

Waterdichte koffer van Calvo International

Waterdichte koffer met interieur van de producent

Een waterdichte koffer is eenvoudig verkrijgbaar in vele soorten, maten en prijsklassen. De beste keuze voor een koffervariant hangt vaak af van het beschikbare budget en hoe de koffer ingezet zal worden. Het juiste model is eenvoudig te bepalen.

Waterdichte koffer

Wij onderscheiden ons met de hoge kwaliteit van onze maatwerk schuiminterieurs. Onze jarenlange ervaring en grootste productiecapaciteit binnen Europa spelen hierin een belangrijke rol. Een waterdichte koffer is namelijk pas écht een goede verpakking met een perfect passend binnenwerk.

Waterdichte koffer  Waterdichte koffer

Waterdichte koffer, met IP67 waterdichtheidsgarantie

Standaard is iedere waterdichte koffer bij ons voorzien van een IP67-waterdichtheidsgarantie en een ontluchtingsventiel. Het aanbrengen van een schouderband, sloten en stickers of bedrukkingen is mogelijk. De koffers zijn eenvoudig te openen met dubbele sluitingen en stapelbaar.

     

Onze koffers zijn altijd uit voorraad leverbaar in vele standaardmaten. Klik op de onderstaande link voor ons overzicht.

CV Waterproof waterdichte koffer

Passend schuiminterieur voor uw waterdichte koffer

Leidel & Kracht is de grootste producent van kofferinterieurs in Europa. Calvo International vertegenwoordigt deze fabrikant als exclusief handelsagent in het Benelux-gebied. Ons verkoopkantoor is gevestigd in Goirle. U kunt uw maatwerk kofferinterieur voor uw koffers direct bij producent Leidel & Kracht betrekken. In onze eigen fabriek in Keulen produceren wij kofferinterieurs en schuiminterieurs in alle maten, vormen en kleuren.

Waterdichte koffer

Voor productie van schuiminterieurs voor in koffers hebben wij alle bewerkingsmethodes in huis. De meeste kofferinterieurs worden geproduceerd met de freestechniek. Met onze 14 CNC-gestuurde freesmachines met ieder 5 vol-automatisch roterende freeskoppen zijn wij marktleider in Europa. Verschillende dieptes in een interieur kunnen gecreëerd worden met de freestechniek. Zware producten kunnen extra ondersteund worden op bepaalde plekken.

Waterdichte koffer

Indien alle uitsparingen dezelfde diepte hebben kunnen wij ook kofferinterieurs maken met onze waterstraalmachines. Met onze split- en lamineermachines kunnen wij ook zelf schuiminterieurs maken met verschillende kleuren. Hierdoor valt het extra goed op wanneer er inhoud van de koffer ontbreekt. Naast een leuk kleureffect kan hiermee ook de kans op verlies van gereedschappen en apparatuur verkleind worden. Wij zijn expert in het ontwikkelen van kofferinterieurs die zorgen voor de optimale bescherming.

Waterdichte koffer met trolley of handgreep

Om een zwaar product in een waterdichte koffer toch eenvoudig te kunnen vervoeren zijn de grotere varianten te voorzien van een inschuifbare telescopische handgreep en wielen. De handgreep kan na gebruik weer eenvoudig worden ingeschoven.

Waterdichte koffer                              Waterdichte koffer

Wij staan garant voor de scherpste prijzen en hoge kwaliteit. Voor een presentatie van een waterdichte koffer is het maken van een afspraak altijd mogelijk. Dit kan op korte termijn. Wij adviseren u graag op het gebied van transportverpakkingen. Calvo International biedt oplossingen en geeft u de mogelijkheid om producten bij de producent te betrekken. Dit levert voor u altijd een prijsvoordeel op!

Waterdichte koffer

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Calvo International B.V.

Email: j.debruijn@calvo.nl

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel: 013 785 4240

Web: www.calvo.nl

Anderen bekeken ook: