Single Blog Title

This is a single blog caption
Waterdichte flightcases

Waterdichte flightcases van KKC

Waterdichte flightcases van de producent

KKC is dé specialist op het gebied van veilig verpakken van machines en apparaten. Al ruim 40 jaar fabriceren wij aluminium kofferspresentatiekoffersgereedschapskoffers, profielkoffers,  flightcases, aluminium mappen, aluminium kisten en waterdichte flightcases. Alle mogelijke binnenwerken voor deze verpakkingen maken wij in eigen fabriek in Stemwede.

Waterdichte flightcases

Met een modern machinepark zijn wij in staat schuiminterieurs van hoge kwaliteit op korte termijn te produceren. Het installeren van technische en eletrische installaties in onze transportsystemen behoort ook tot één van de specialiteiten van KKC Koffer GmbH.

Waterdichte flightcases, robuuste en vliegtuigbestendige kunststof transportverpakkingen

Met een mogelijk waterdichtheidsgarantie IP67 en luchtvrachtbestendigheid volgens de ATA 300 norm is dit een transportverpakking van hoge kwaliteit. Wij leveren onze producten in vele verschillende kleuren, maten en soorten. Voor veilig transport van zwarte apparatuur zijn deze verpakking uitermate geschikt. Onze waterdichte flightcases worden vanaf waterdichtheidsklasse IP54 (sproeiwaterdicht) voorzien van automatische drukvereffeningskleppen volgens DIN EN 60529 en hoger.

Waterdichte flightcases    Waterdichte flightcases

Waterdichte flightcases

Waterdichte flightcases, per stuk en in series verkrijgbaar

De hoogste “made in Germany”-kwaliteit in combinatie met een breed matenpakket en goede gebruikerskwaliteit. Onze waterdichte flightcases zijn in meer dan 400 verschillende standaardmaten in verschillende kleuren verkrijgbaar. Een optimaal gebruikersgemak wordt gegarandeerd door de hoge kwaliteit van de hangrepen, sluitingen, scharnieren en aluminium profielen. Het doel van de inzet is verder te optimaliseren met vele gedetailleerde extra onderdelen zoals bijvoorbeeld kunststof voeten voor vervoer met vorkheftrucks.

Waterdichte flightcases

Waterdichte flightcases    Waterdichte flightcases

Personalisering van uw waterdichte flightcases

Op onze producten is met een niet verwijderbaar opschrift een bedrijfsnaam op bedrijfslogo aan te brengen. Ook wanneer transportdocumenten niet aanwezig zijn is op de flightcases zichtbaar van welke firma ze zijn. De kans op verlies van uw waardevolle producten wordt hierdoor verkleind.

Waterdichte flightcases

Waterdichte flightcases    Waterdichte flightcases

Waterdichte flightcases met telescopische handgreep

Voor eenvoudig transport over vlakke vloeren hebben we ook varianten met trolley. Ze zijn verrijdbaar met een geïntegreerde telescopische handgreep en ingebouwde hoekwielen. Bij gebruik kan de handgreep eenvoudig uit de koffer worden geschoven.

Waterdichte flightcases

Waterdichte flightcases    

Download hier onze Nederlandstalige catalogus Cargo waterdichte flightcases

Voor informatie op de volgende links voor informatie over onze lichtgewicht flightcases en standaard flightcases.

Waterdichte flightcases, als koffer

Naast flightcases leveren wij ook waterdichte koffers. Deze koffers zijn van hoge kwaliteit en hebben een IP67-waterdichtheidsgarantie. Met een automatisch ontluchtingsventiel zijn ze geschikt voor luchtvracht. De koffers zijn stapelbaar en zeer eenvoudig te openen met dubbele sluitingen.

Waterdichte flightcases   Waterdichte flightcases

Deze waterdichte koffers kunnen wij ook voorzien van passende schuiminterieurs. Met freesmachines maken wij uitsparingen zodat uw producten perfect passen en veilig vervoerd kunnen worden.

  

Klik hier voor meer informatie over deze waterdichte koffers en passende schuiminterieurs.

Het inplannen van een afspraak voor presentatie van onze producten kan altijd op korte termijn. De hoge kwaliteit van onze koffers kan bij u ter plekke pas echt goed beoordeeld worden. Wij komen hiervoor graag bij u langs. Laat een hieronder een terugbelverzoek achter of neem contact op via onderstaande contactgegevens. Wij bieden oplossingen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Anderen bekeken ook:

KKC Koffer GmbH Calvo International

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 0031 6 1359 3347