Single Blog Title

This is a single blog caption
Kapperskoffer

Kapperskoffer van producent KKC

Kapperskoffer van hoge kwaliteit, direct van de producent

Een kapperskoffer van KKC is van hoge kwaliteit en gaat wél lang mee. In tegenstelling tot de goedkope koffervarianten uit Azië breken er van onze koffers niet binnen de kortste keren handgrepen, sluitingen en wielen af. Goedkoop is vaak duurkoop, binnen mum van tijd heeft u uw investering in een KKC-koffer terugverdiend. Wij geven levenslange garantie op het hang- en sluitwerk van onze koffers.

Kapperskoffer

Wij als ervaren kofferproducent weten precies wat belangrijk is bij de productie van koffers. Al ruim 40 jaar produceren wij diverse koffervarianten in onze eigen fabriek in Stemwede. KKC produceert naast koffers ook binnenwerken zoals vakverdelingen, scheidingswanden en schuiminterieurs.

Kapperskoffer met een groot gebruikersgemak

Onze kapperskoffer is een modelvariant van onze kofferlijn ‘Professional’. Deze koffer is verrijdbaar en is o.a. ideaal geschikt als transportmiddel van uw apparatuur. Door middel van het gebruik van koppelbare compartimenten is de flexibiliteit qua indeling groot. U kunt zelf beslissen welke producten u in welke compartimenten plaatst. Een bijkomend voordeel van ons systeem is dat u ervoor kunt kiezen om compartimenten thuis of in uw auto te laten staan. U neemt alleen de compartimenten mee waar de producten in zitten die u bij een bepaalde klant nodig heeft. Door het gebruik van comfortabele wielen zijn de koffers eenvoudig te verplaatsen, óók over oneffen straten.

Kapperskoffer

Kapperskoffer, model ‘Profi’

Het samenstellen van uw kapperskoffer is zeer eenvoudig. Alle compartimenten van het model ‘Profi’ hebben een binnengrootte van 450 x 300 mm. Het basiscompartiment heeft altijd een binnenhoogte van 320 mm en comfortabele wielen met een doorsnede van 150 mm. In dit deel kunnen de grote(re) producten geplaatst worden.

Kapperskoffer

De verschillende compartimenten hebben een binnenhoogte van 70 mm, 100 mm, 150 mm en zijn los te bestellen. Bij ieder compartiment horen 2 scheidingswandjes. Bovenop de kapperskoffer kan een deksel met een handgreep worden geplaatst.

Kapperskoffer    Kapperskoffer

     

Kapperskoffer, model ‘Basic’

De compartimenten van onze ‘Basic’-variant hebben een binnenmaat van 380 x 220 mm. De twee verkrijgbare basiscompartimenten hebben een diepte van 150 mm en 300 mm en rubberen wielen met een doorsnede van 80 mm.

Kapperskoffer

De verschillende compartimenten hebben een diepte van 70 mm, 100 mm, 150 mm en zijn los te bestellen. Bij ieder compartiment horen 2 scheidingswandjes. Bovenop de kapperskoffer kan een deksel met een handgreep worden geplaatst.

Kapperskoffer     Kapperskoffer

     

Maatwerk kapperskoffer, volledig naar uw wens

Vanaf 10 stuks is het bij ons mogelijk een kapperskoffer naar wens in te richten. Wij produceren uw maatwerk koffer in de gewenst kleur, van het gewenste materiaal en in de gewenste grootte. Ook de binnenkant van uw koffer kan naar wens worden ingedeeld. Voorbeelden van mogelijkheden zijn passende schuiminterieurs, vakverdelingen en scheidingswanden.

Kapperskoffer     Kapperskoffer

     Kapperskoffer

KKC levert graag de kapperskoffer waarmee u jaren vooruit kunt. De investering in een goed product verdient zich uiteindelijk terug!

Anderen bekeken ook:

KKC Koffer Gmb– Calvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 0031 13 785 4240

Pdf: Nederlandstalige catalogus

Kapperskoffer

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.