Single Blog Title

This is a single blog caption
Transportverpakkingen

Transportverpakkingen van de producent

Transportverpakkingen als maatwerk product

Calvo International levert transportverpakkingen uit eigen productie, maar vertegenwoordigt ook exclusief grote Duitse producenten. Bij ons bent u voor diverse varianten verpakkingen aan het juiste adres. Wij produceren transportverpakkingen van schuim maar ook varianten als flightcases, kunststof (waterdichte) koffers, aluminium koffers en aluminium kisten. De te kiezen verpakkingsvariant hangt af van de manier van transport, het beschikbare budget en het te transporteren product. Wij adviseren u graag over de voor u meest geschikte transportverpakking!

Transportverpakkingen

Transportverpakkingen van schuim

Leidel & Kracht is de grootste producent van schuimverpakkingen en schuiminterieurs in Europa. In onze fabriek in Keulen fabriceren wij diverse varianten transportverpakkingen op maat. Met ons moderne machinepark kunnen wij schuim frezen, waterstralen, stansen, horizontaalsnijden, 3d-snijden, vormsnijden, zagen, draadsnijden, splitten, lamineren en laseren. Klik op de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de producten.

Transportverpakkingen  

Transportverpakkingen

Transportverpakkingen als aluminium kist, koffer of flightcase

KKC is toonaangevend producent van aluminium koffers, aluminium kisten en flightcases. Met ruim 60 gespecialiseerde medewerkers en een modern machinepark zijn wij in staat transportverpakkingen van hoge kwaliteit te produceren voor zeer scherpe prijzen. Vanaf 10 stuks produceren wij alle kisten en koffervarianten als maatwerk transportverpakking. Ook produceren wij de maatwerk binnenwerken voor de koffers en kisten in onze eigen fabriek in Stemwede. Klik op één van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over het product.

Transportverpakkingen  

Transportverpakkingen  Transportverpakkingen

Transportverpakkingen als kunststof en waterdichte koffer

Calvo International biedt diverse soorten kunststof koffers en waterdichte koffers aan. Met een grote diversiteit aan standaardafmetingen en kofferinterieurs van Leidel & Kracht is voor ieder product een maatwerk transportkoffer te realiseren. Alle onze koffers zijn geproduceerd van polypropyleen en verkrijgbaar in verschillende kleuren, kwaliteiten en prijsklassen. De waterdichte koffers zijn voorzien van een IP67-waterdichtheidscertificaat en van hoge kwaliteit. Klik op één van de onderstaande afbeeldingen voor meer gespecificeerde informatie over het product.

Transportverpakkingen  Transportverpakkingen

Transportverpakkingen  Transportverpakkingen

Het maken van een afspraak voor een presentatie van onze mogelijkheden bij u ter plekke kan altijd op korte termijn. Wij adviseren u graag over de verschillende varianten transportverpakkingen. Calvo biedt prijsgunstige oplossingen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Calvo International B.V.

Email: j.debruijn@calvo.nl

Tel: 0031 13 785 4240