Single Blog Title

This is a single blog caption
Alu koffer

Alu koffer van KKC Koffer GmbH

Alu koffer van de producent

Als toonaangevende producent weten wij precies wat belangrijk is tijdens fabricage van een alu koffer. Al ruim 40 jaar maken wij bij KKC aluminium presentatiemappenaluminium koffers, profielkoffers, en aluminium kisten. Voor in deze producten maken wij ook alle mogelijke inrichtingen met voorbeeld schuiminterieurs of vakverdelingen zelf in Stemwede in onze eigen fabriek.

Alu koffer

Hieronder een overzicht voor onze verschillende aluminium kofferlijnen;

Primo presentatiekoffers, onze chique maar voordelige alu koffer

Deze aluminium presentatiekoffer is hoogwaardig vormgegeven en kenmerkt zich door het gebruik van zijwandprofielen. Dit is dé betaalbare en chique oplossing als presentatiemiddel met een zeer professionele en elegante uitstraling. Deze aluminium koffer is in verschillende standaard groottes en vanaf 100 stuks als maatwerk koffer verkrijgbaar.

Alu koffer   Alu koffer

Alu koffer   Alu koffer

Klik hier voor meer informatie over onze Primo presentatiekoffers.

Perfectline profielkoffers, onze elegante en chique alu koffer

Onze Perfectline profielkoffer kenmerkt zich door het brede scala aan mogelijkheden. Met een representatieve uitstraling is deze koffer ideaal geschikt als verkoopbevorderende presentatiekoffer. Dure en kwetsbare apparatuur kan in een KKC-koffer veilig getransporteerd en optisch toch fatsoenlijk gepresenteerd worden.

Alu koffer   Alu koffer

Alu koffer   Alu koffers

Klik hier voor meer informatie over onze Perfectline profielkoffers.

Professional profielkoffers, onze robuuste maar representatieve alu koffer

Onze Professional alu koffer onderscheidt zich door de stabiele bouwwijze. Vrijwel alle mogelijke koffervormen kunnen gerealiseerd worden. Geen van onze andere productlijnen heeft een hogere flexibiliteit en stabiliteit tegelijkertijd. Door gebruik van geanodiseerde aluminium profielen in combinatie met plaatmateriaal voorzien van meermalig in epoxiehars gedrenkt laminaat heeft deze koffer een zeer lange levensduur. Naast onze 7 standaardmaten produceren we deze kofferlijn vanaf 10 stuks op klantspecificatie.

Alu koffer    Alu koffer

    Alu koffer

Klik hier voor meer informatie over onze Professional profielkoffers.

Pegar presentatiekoffers, onze stevige alu koffer uit eigen fabriek.

Onze nieuwste koffervariant draagt de naam Pegar. Deze koffervariant met ronde hoeken is robuust omdat de zijwandprofielen gebogen worden zonder dat deze ingezaagd hoeven te worden. De profielen van deze alu koffer blijven ondoorbroken ondanks dat ze gebogen worden. Een ander opvallende eigenschap is dat ze al gespoten zijn als ze gebogen worden. De lak breekt niet tijdens het buigen. De binnenwerken voor deze alu koffer maken we natuurlijk zelf.

Alu koffer    Alu koffer

Klik hier voor meer informatie over onze Pegar presentatiekoffers.

Maatwerk koffer, uw klantspecifieke alu koffer op maat

Vanaf geringe aantallen maken wij onze alu koffers op maat. Ook kunt u van een van onze standaardafmetingen een klantspecifieke koffer maken. Met bedrukking en op maat gemaakte schuiminterieurs stelt u uw eigen alu koffer samen.

Alu koffer    Alu koffer

Alu koffer    Alu koffer

Alu koffer     

     

Klik hier voor meer informatie over onze mogelijkheden over het bedrukken van koffers.

KKC draagt een oplossing aan met iedere koffer!

Wij produceren al onze koffers zelf. In onze fabriek in Stemwede staan iedere dag 60 fanatieke en specialistische mensen voor klaar om onze kwaliteitsproducten te fabriceren.

Alu koffer

Naast aluminium koffers leveren wij ook transportboxen, aluminium mappen en aluminium kisten. Een presentatie van de verschillende mogelijkheden kan altijd op korte termijn. Vanuit ons verkoopkantoor in Goirle bedienen wij al onze klanten in het Benelux-gebied. Wij ontwerpen graag ook al uw koffers!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Productlijnen KKC Koffer GmbH

KKC Koffer GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 0031 6 1359 3347

Pdf: Nederlandstalige KKC-catalogus