Single Blog Title

This is a single blog caption
Frees interieurs

Frees interieurs van Leidel & Kracht

Frees interieurs van de grootste producent in Europa

Leidel & Kracht is al ruim 40 jaar producent van verpakkingen van schuim. In onze fabriek in Keulen hebben wij alle schuimverwerkingstechnieken in huis. Wij kunnen waterstralen, vormsnijden, splitten, 3d-snijden, stansen, draadsnijden, zagen, lamineren, laseren én frezen. Met 14 freesmachines met ieder 5 vol-automatische koppen zijn wij de grootste producent van frees interieurs in Europa.

Frees interieurs

Wanneer is het gebruik van frees interieurs interessant?

Het gebruik van frees interieurs is interessant wanneer U producten wilt verpakken die niet allemaal even dik zijn. Met onze freesmachines kunnen wij in één schuimdeel meerdere uitsparingen maken zonder dat we meerdere lagen op elkaar hoeven te plakken. Als één van de weinigen producenten kunnen wij 180 mm diep frezen. Interieurs voor grote(re) producten maken wij in één productiegang. Dit komt de prijs maar ook de kwaliteit van het interieur ten goede.

Frees interieurs

Frees interieurs in verschillende kleuren(combinaties)

Het is een van onze specialiteiten om interieurs te maken in verschillende kleuren(combinaties). De voorbewerking van het schuim doen wij ook in onze eigen fabriek. Met onze splitmachines maken wij het schuim in de juiste dikte. Daarna lamineren wij met hitte de verschillende kleuren schuim op elkaar. Hierdoor zijn naderhand nooit geen lijmresten zichtbaar in de schuiminterieurs. Door voormateriaal in plaats van plaatmateriaal op voorraad te kunnen houden werken wij efficiënt wat kostenbesparend is.

Frees interieurs   Frees interieurs

Frees interieurs

Frees interieurs als kofferinterieurs

Naast interieurs voor gereedschappen maken we met onze freesmachines ook kofferinterieurs. Geen koffer is een goed verpakkingsmiddel zonder goed passend schuiminterieur. Wij maken frees interieurs van hoge kwaliteit in verschillende maten, vormen en kleuren. Ook kunnen we onze frees interieurs boven de kofferrand uit laten komen. De interieurs worden zo gemaakt dat ze passen bij de vorm van de koffer. Het voordeel van dit soort kofferinterieurs is dat de ruimte in de deksel van de koffer ook benut kan worden. Dit is prijstechnisch altijd gunstig(er).

Frees interieurs

Ook maken wij interieurs met kleurencombinaties. Het val zo direct op wanneer een onderdeel in de koffer ontbreekt. De kans op het verliezen van onderdelen wordt zo verkleind.

Frees interieurs

Wij zijn specialist in het ontwerpen van frees interieurs, precies passend voor uw producten. Of het nu om een gereedschapinterieur gaat of een interieur voor in uw koffer, wij bieden de prijsgunstige oplossing. Vanuit ons verkoopkantoor in Goirle bedienen wij onze klanten in het Benelux-gebied. Het inplannen van een afspraak kan altijd op korte termijn. Neem gerust contact met ons op en vraag om een passende offerte!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leidel & Kracht GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel: 0031 6 1359 3347

Andere bekeken ook: