Single Blog Title

This is a single blog caption
Interieur van schuim

Interieur van schuim van Leidel & Kracht

Interieur van schuim op maat gemaakt van de producent

Leidel & Kracht is de grootste producent van schuiminterieurs in Europa. Wij weten precies aan welke eisen een interieur van schuim moet voldoen. Al ruim 40 jaar fabriceren wij schuiminterieurs met alle mogelijke bewerkingstechnieken in onze eigen fabriek in Keulen. Wij kunnen splitten, lamineren, frezen, waterstralen, stansen, 3d-snijden, horizontaalsnijden, vormsnijden, draadsnijden, zagen en laseren.

Interieur van schuim

De ontwikkeling van een interieur van schuim

De uitsparingen in een interieur van schuim moeten zo verdeeld mogelijk worden geplaatst. Hierdoor blijft de stabiliteit in het interieur optimaal. In een schuiminterieur zorgen de wanden tussen de uitsparingen voor stevigheid. Ook is het belangrijk om het gewicht van de te verpakken producten goed te verdelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een bak eenvoudig recht te dragen. Een interieur van schuim voor in een bak schuinen wij aan de onderkant ook af. Kunststof bakken lopen vrijwel altijd taps toe en trekken de interieurs daarom vacuüm.

Interieur van schuim

Interieur van schuim, productiemethodes

De toe te passen productiemethode voor een schuiminterieur hangt af van een aantal factoren;

  • Het te produceren aantal
  • De gewenste schuimsoort
  • De dieptes van de uitsparingen
  • Het gewenste uiterlijk
  • Het beschikbare budget

Frees- interieur van schuim

De freestechniek is meestal het aantrekkelijkst indien een interieur van schuim voorzien moet worden van uitsparingen in verschillende dieptes. Met 14 freesmachines met ieder 5 vol-automatisch roterende koppen produceren wij 70 schuiminterieurs tegelijkertijd. Met onze productiecapaciteit maakt het niet uit of het om een groot of klein aantal schuiminterieurs gaat. Op dit gebied zijn wij marktleider in Europa.

Interieur van schuim  Interieur van schuim

Stans- interieur van schuim

Grote aantallen schuiminterieurs met uitsparingen van gelijke dieptes of zonder bodem worden meestal gestanst. De relatief gezien lage productiekosten en hoge opstartkosten zijn de redenen hiervan. Wij maken onze stansmessen zelf. Hierdoor is het mogelijk snel te starten met de productie van een serie stans-interieurs.

Interieur van schuim

Waterstraal- interieur van schuim

Als alternatief voor productie van dikkere schuiminterieurs en kleinere aantallen gebruiken we onze waterstraalmachines. Vooral bij hardere schuimstoffen Alveobloc (NA36), Plastazote (LD29/PE29) en XPE (XPE33) is stansen gecompliceerder bij de dikkere interieurs.

Interieur van schuim

De schuimplaten worden compleet doorgesneden tijdens de productie. Onder waterstraal-interieurs en stans-interieurs worden vaak na het creëren van de uitsparingen bodemplaten aangebracht. Op deze manier kan ook de onderkant van de te verpakken artikelen beschermd worden.

Interieur van schuim met laserlogo

Om uw interieur van schuim te personaliseren kunnen met onze lasermachines een bedrijfslogo en/of bedrijfsnaam aanbrengen.

Interieur van schuim

We kunnen natuurlijk ook teksten of nummers op de interieurs laseren zodat bijvoorbeeld plaatsing van een bepaald product kan worden aangegeven. Op fijncellige schuimsoorten kunnen we laserlogo’s het best aanbrengen.

Interieur van schuim   

Vrijgavemonster bij bestelling van schuiminterieurs

Wij streven naar een hoge klanttevredenheid. Voor alle orders voorzien wij onze klanten van een vrijgavemonster. Op die manier is te controleren of alles in orde is. Het is mogelijk om indien nodig wijzigingen door te voeren. Wij starten met de productie na uw akkoord. Onze klanten zijn met behulp van testexemplaren altijd 100% tevreden met het eindresultaat.

Interieur van schuim

Leidel & Kracht biedt oplossingen staat garant voor de beste kwaliteit! Voor persoonlijk advies voor schuiminterieurs voor uw product(en) kunt u onze altijd benaderen. Het plannen van een afspraak kan altijd op korte termijn, wij adviseren u graag!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Leidel & Kracht GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel: 0031 6 1359 3347

Overige productgroepen L&K