Single Blog Title

This is a single blog caption
Gereedschapsmodules

Gereedschapsmodules van Leidel & Kracht

Gereedschapsmodules van de producent

Leidel & Kracht is de grootste producent van gereedschapsmodules binnen Europa. Al ruim 40 jaar fabriceren wij schuiminterieurs en -verpakkingen met alle mogelijke bewerkingstechnieken in onze eigen fabriek in Keulen. Wij kunnen splitten, lamineren, frezen, waterstralen, stansen, zagen, 3d-snijden, draadsnijden, vormsnijden en laseren. Wij zijn experts in het ontwerpen van gereedschapsmodules.

Gereedschapsmodules

De ontwikkeling van gereedschapsmodules

De indeling van gereedschapsmodules bepalen onze klanten zelf. Zolang het technisch mogelijk is kunnen uitsparingen voor gereedschappen in de interieurs gemaakt worden zoals gewenst. Ook is er keuze uit verschillende schuimsoorten zoals o.a. Plastazote (LD29/LD33/LD45), Alveobloc (NA36) en XPE (XPE33 / XPE45) en Ethafoam (EF220 / EF400 / EF700 / EF900). Wij hebben natuurlijk een adviserende rol in dit proces en verwezenlijken de wensen van de klant in het ontwerp. Zo is bijvoorbeeld de stabiliteit van schuiminterieurs optimaal wanneer de uitsparingen goed verdeeld worden. De wanden tussen de uitsparingen zorgen voor stevigheid en mogen niet te dun worden. Indien gereedschapsmodules ook opgetild moeten kunnen worden is ook de gewichtsverdeling belangrijk. Wij adviseren U om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect is.

Gereedschapsmodules

Gereedschapsmodules in kleuren

Het voordeel van gereedschapsmodules in verschillende kleuren is dat het meteen opvalt wanneer er iets ontbreekt. Wanneer een uitsparing leeg is kijkt men op de kleur in de bodem. Ook kan een bedrijfsuitstraling kan door middel van kleur worden doorgevoerd in deze schuiminterieurs. Omdat wij ook de voorbewerking van de schuiminterieurs zelf doen kunnen wij voor een kleine meerprijs kleurencombinaties naar keuze maken. Wij houden voormateriaal op voorraad in plaats van plaatmateriaal, dit is prijstechnisch altijd interessant voor u als klant.

Gereedschapsmodules  Gereedschapsmodules

Gereedschapsmodules voor in koffers

Wij maken ook gereedschapsmodules voor in koffers, bakken en kisten. In principe is dit proces hetzelfde, we hebben dan alleen ook een ruime keuze uit verschillende varianten koffers, kisten en bakken. Voor iedere variant kunnen wij de schuiminterieurs op maat maken zodat deze perfect passen.

Gereedschapsmodules

 

Leidel & Kracht staat garant voor de beste kwaliteit en biedt oplossingen met maatwerk schuimverpakkingen! Voor persoonlijk advies voor deze schuiminterieurs kunt u ons altijd vrijblijvend benaderen. Het plannen van een afspraak kan altijd op korte termijn, wij adviseren u graag!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Leidel & Kracht GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel: 0031 6 1359 3347

Anderen bekeken ook: