Single Blog Title

This is a single blog caption
Goedkope kofferinlays

Goedkope kofferinlays van Leidel & Kracht

Goedkope kofferinlays van de producent

Leidel & Kracht is specialist in het produceren van goedkope kofferinlays, schuiminterieurs en andere schuimverpakkingen. Wij zien het als onze taak om een verpakking zo te ontwerpen dat zoveel mogelijk producten veilig en overzichtelijk verpakt kunnen worden in een zo klein mogelijk schuiminterieur. In onze fabriek in Keulen produceren wij alle goedkope kofferinlays voor onze klanten op maat.

Goedkope kofferinlays

De meeste goedkope kunststof koffers hebben gelijke kofferhelften. Dat houdt in dat de bodem en de deksel dezelfde diepte hebben. Als de te verpakken producten dikker zijn dan één helft van de koffer steken ze boven het schuiminterieur uit wat de bescherming niet ten goede komt.

Goedkope kofferinlays

Het kofferinterieur in het bodemdeel van de koffer in het voorbeeld hierboven komt niet boven de rand van de koffer uit. Tijdens het versturen van koffers kwamen de kleinere producten uit de uitsparingen. Bij aankomst bij de eindgebruiker van de gereedschapsset lagen er verschillende delen los in de koffer. Onze klant zocht hiervoor een passende oplossing.

Opstaande goedkope kofferinlays, voor een optimaal benut

Om de ruimte in een koffer optimaal te kunnen benutten hebben wij een speciale machine om de goedkope kofferinlays professioneel af te schuinen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de schuiminterieurs precies in de koffers passen, zelfs als een koffer een speciale vorm heeft. Deze speciale schuimbewerking is met de hand niet (fatsoenlijk) uit te voeren, vooral niet als het om ronde vormen gaat. Een schuiminlay afschuinen aan de onderkant is eenvoudig omdat die zijde niet zichtbaar is als het kofferinterieur in de koffer zit. Voor de bovenkant is dat een ander verhaal. Het is onze specialiteit om voor u de perfect passende goedkope kofferinlays op maat te maken.

Goedkoop schuiminterieur - www.calvo.nl-leidel-kracht-verpakkingsproducent   Goedkope kofferinlays

Kunststof koffers met goedkope kofferinlays

Het is onze specialiteit om het design van een koffer door te laten lopen in het interieur. Onze ontwerpers en programmaschrijvers doen er alles aan om de vormen overeen te laten komen en er één passend geheel van te maken. Door interieurs opstaand te maken worden het relatief goedkope kofferinlays omdat nu ook de ruimte in de deksel van de koffer benut kan worden. Waar anders een grotere en dus duurdere koffer gebruikt had moeten worden kan door onze productietechniek dezelfde koffer gebruikt worden.

Foto 14-08-15 14 26 11   Goedkope kunststofkoffer inlay - www.calvo.nl-leidel-kracht-verpakkingsproducent

Het is altijd mogelijk om een dunne noppenplaat als extra bescherming in de deksel te plaatsen. Voor onze klant was dit de ideale oplossing voor hun probleem, dezelfde goedkope kunststof koffers kunnen nu verstuurd worden zonder dat de producten uit het interieur komen en los in de koffer liggen.

Goedkope kofferinterieurs   Knipsel

Vraag voor een presentatie van goedkope kofferinlays graag om het inplannen van een afspraak, dit kan altijd op korte termijn. Leidel & Kracht ontwerpt voor u graag al uw goedkope kofferinlays!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Leidel & Kracht GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel: 0031 6 1359 3347

Goedkope kofferinlays

Overige productgroepen L&K