Single Blog Title

This is a single blog caption
Koffer en schuiminterieur

Koffer en schuiminterieur, van de producent

Koffer en schuiminterieur direct van de producent

Bij Calvo International B.V. bent u voor een koffer en schuiminterieur aan het juiste adres. Calvo vertegenwoordigt zowel een producent van koffers (KKC Koffer) als een producent van schuiminterieurs (Leidel & Kracht). Het voordeel voor u als klant is dat u koffer en schuiminterieur direct bij de producent betrekt. Hierdoor bent u prijstechnisch altijd voordeliger uit.

Koffer en schuiminterieur

De hierboven afgebeelde koffer komt van KKC en het schuiminterieur heeft Leidel & Kracht geproduceerd. Doordat onze klant koffer en schuiminterieur bij de bron koopt is hij bij ons ruim 30% goedkoper uit. Calvo International regelt het gehele proces waardoor het u geen extra moeite kost. Met deze succesvolle combinatie hebben wij al vele klanten beleverd.

Koffer en schuiminterieur, koffers van KKC Koffer GmbH

KKC is een toonaangevende kofferfabrikant in Europa. In onze fabriek in Stemwede produceren wij diverse koffervarianten met 60 fanatieke medewerkers. Met een breed assortiment van zowel aluminium koffers, kunststof koffers, als (waterdichte) flightcases kunnen wij altijd een oplossing aandragen. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de productgroepen.

Koffer en schuiminterieur   Koffer en schuiminterieur

Koffer en schuiminterieur    Koffer en schuiminterieur

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel:     0031 6 1359 3347

Koffer en schuiminterieur, schuiminterieurs van Leidel & Kracht

Leidel & Kracht is de grootste producent van schuiminterieurs in Europa. Al ruim 40 jaar produceren wij in eigen fabriek in Keulen met ruim 150 medewerkers schuiminterieurs en schuimverpakkingen. Wij hebben alle mogelijke schuimverwerkingstechnieken in huis. Wij kunnen splitten, lamineren, snijden, vormsnijden, stansen, 3D-snijden, waterstralen, frezen en laseren. Omdat wij ook de voorbewerking van het schuim zelf kunnen verrichten hebben wij geen plaatmateriaal maar een grote hoeveelheid voormateriaal op voorraad. Met een modern machinepark zijn wij in staat snel hoge kwaliteit schuiminterieurs en schuimverpakkingen te leveren tegen zeer scherpe prijzen.

Koffer en schuiminterieur        Koffer en schuiminterieur

De afgebeelde schuiminterieurs hebben wij geproduceerd met ons moderne machinepark. Met 14 CNC-gestuurde freesmachines met ieder 5 vol-automatisch roterende koppen zijn wij in staat 70 interieurs tegelijkertijd te produceren. Het op elkaar lamineren van verschillende kleuren schuim kunnen wij ook in eigen fabriek. Met hitte worden de lagen machinaal op elkaar gesmolten waardoor wij als één van de weinige Europese fabrikanten geen lijm hoeven te gebruiken.

Koffer en schuiminterieur  Koffer en schuiminterieur

Koffer en schuiminterieur

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel:     0031 6 1359 3347

Koffer en schuiminterieur, via Calvo International

U kunt eenvoudig een koffer en schuiminterieur bij grote Duitse producenten betrekken. Calvo International verzorgt het gehele project waardoor u alleen contact heeft met uw Nederlandse contactpersoon. Offertes, orderbevestigingen, producten en facturen worden direct vanuit onze fabrieken in Duitsland naar u als klant verstuurd.

Vanuit onze verkoopkantoor in Goirle bedienen wij onze klanten in het Benelux-gebied. De hoogstaande kwaliteit van een koffer en schuiminterieur van Calvo International zijn pas goed te beoordelen als het tastbaar is. Het inplannen van een afspraak kan altijd op korte termijn, wij adviseren u graag. Neem gerust contact met ons op, wij bieden oplossingen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Calvo International B.V.

Email: j.debruijn@calvo.nl

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel:     0031 6 1359 3347

 

Anderen bekeken ook: