Single Blog Title

This is a single blog caption
Goedkope waterdichte koffers

Goedkope waterdichte koffers van Calvo International

Goedkope waterdichte koffers met schuiminterieur van de producent

Waterdichte koffers zijn er in vele soorten, maten en prijsklassen. Echter zijn de bekende merken vaak van extreem hoge kwaliteit en daardoor ook onnodig duur. Voor veel doeleinden zijn onze goedkope waterdichte koffers van goede kwaliteit goed genoeg. Met vele verschillende standaardafmetingen is er altijd een model dat geschikt is voor het te verpakken product. Wij adviseren u graag over uw passende goedkope waterdichte koffers!

Goedkope waterdichte koffers

Goedkope waterdichte koffers, met IP67 waterdichtheidsgarantie!

Onze waterdichte koffers zijn standaard voorzien van: IP67-waterdichtheidsgarantie, ontluchtingsventiel, gaten voor aanbrengen schouderband, gaten voor aanbrengen 2 slotjes, mogelijkheid voor aanbrengen labels, stickers en bedrukkingen op het deksel. Ze zijn eenvoudig te openen door dubbele sluitingen, stapelbaar en zeer robuust waardoor u uw producten veilig kunt vervoeren en/of versturen.

     

Goedkope waterdichte koffers, uit voorraad leverbaar

Onze goedkope waterdichte koffers zijn altijd uit voorraad leverbaar. Met een breed pakket aan afmetingen is er altijd een model dat geschikt is voor het te verpakken product. Onze koffers worden standaard zonder schuim geleverd. Wij kunnen ze ook voorzien van een plukschuiminterieur. Bij kleine aantallen kunt u zo toch op een voordelige manier een passend schuiminterieur creëren in uw waterdichte koffers.

Goedkope waterdichte koffers Goedkope waterdichte koffers

Goedkope waterdichte koffers met trolley

De grotere waterdichte koffers zijn optioneel te voorzien van wielen en een inschuifbare telescopische handgreep. Dit maakt het vervoer van de koffers eenvoudiger. Na gebruik kan de hangreep eenvoudig weer ingeschoven worden.

Goedkope waterdichte koffers      Goedkope waterdichte koffers

De drie grootste modellen (CV Waterproof 14481486 & 1752) hoeven i.v.m. hun lengte geen telescopische handgreep te hebben. Met een handvat zoals op de foto rechts hierboven zijn de koffers goed verrijdbaar.

Afmetingen goedkope waterdichte koffers

Klik op de naam van de koffer voor een de afbeelding.

Goedkope waterdichte koffers met passende schuiminterieurs

Leidel & Kracht is de grootste producent van kofferinterieurs in Europa. Kofferinterieurs zijn voor uw goedkope waterdichte koffers ideaal als binnenwerk. Uw producten zijn hierin goed beschermd. In onze eigen fabriek in Keulen produceren wij schuiminterieurs in alle kleuren, vormen en maten.

Goedkope waterdichte koffers

Alle schuimbewerkingsmethodes hebben wij in huis. De meest gebruikte methode is de freestechniek. Met onze 14 CNC-gestuurde freesmachines frezen wij voor alle goedkope waterdichte koffers interieurs op maat. Met 5 freeskoppen per machine zijn wij met onze productiecapaciteit marktleider in Europa.

Goedkope waterdichte koffers   Goedkope waterdichte koffers

Door uitsparingen in het schuim te maken met onze freesmachines kunnen verschillende dieptes gecreëerd worden. Dit zorgt voor de optimale bescherming van uw producten in goedkope waterdichte koffers. In onze fabriek kunnen wij alle gewenste vormen en kleurencombinaties produceren.

Goedkope waterdichte koffers

Calvo International biedt oplossingen en geeft u de mogelijkheid om producten bij de producent te betrekken. Dit levert voor u altijd een prijsvoordeel op. Wij staan garant voor kwaliteit en de scherpste prijzen. Voor een presentatie van onze goedkope waterdichte koffers en passende kofferinterieurs is het altijd mogelijk om een afspraak in te plannen op korte termijn. Wij adviseren u graag op het gebied van goedkope waterdichte koffers!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Calvo International B.V.

Email: info@calvo.nl

Tel: 013 785 4240

Web: www.calvo.nl