Single Blog Title

This is a single blog caption
Kofferproducent

Kofferproducent KKC Koffer GmbH

Kofferproducent KKC, één van de grootste fabrikanten in Europa

KKC is een al jaren groeiende kofferproducent. Onze specialiteit is het produceren van verschillende soorten koffers. Wij fabriceren o.a. aluminium presentatiekoffers, profielkoffers, aluminium kistenflightcases en transportboxen. Ook alle mogelijke binnenwerken zoals schuiminterieurs, vakverdelingen of technische installaties maken wij als specialistisch kofferproducent zelf in onze fabriek in Stemwede.

Kofferproducent

Onze hoogwaardig afgewerkte koffers met slimme detailoplossingen produceren wij met ca. 60 gemotiveerde medewerkers. Als toonaangevende kofferproducent weten wij precies wat belangrijk is voor fabricage van een goede koffer. In alle prijscategorieën hebben wij een geschikte koffer beschikbaar. Van presentatiekoffer tot transportbox, van transportkoffer tot rolkoffer… KKC biedt altijd de perfecte oplossing.

Een overzicht van de kofferlijnen van kofferproducent KKC

Om u een indruk te geven van ons brede programma staan hier onze kofferlijnen in een overzicht. Door op de afbeeldingen te klikken gaat u direct naar de gespecificeerde informatie over de desbetreffende koffers.

Kofferproducent   Kofferproducent

KofferproducentKofferproducent

Kofferproducent 

Kofferproducent  

Kofferproducent Kofferproducent

Kofferproducent   

De verschillende kofferlijnen zijn in standaard afmetingen per stuk verkrijgbaar. Vanaf geringe aantallen maken we ook maatwerkkoffers op klantspecificatie. Standaard koffers kunnen gepersonaliseerd worden door middel van bedrukkingen, graveren en/of schuiminterieurs. Klik voor meer informatie op de afbeelding van de koffer van uw voorkeur.

KKC biedt oplossingen!

KKC biedt als kofferproducent oplossingen! Bij ons bent u aan het juiste adres voor een goed advies over de verschillende koffersoorten. Vraag voor een persoonlijke presentatie van alle mogelijkheden graag aan. Het inplannen van een afspraak kan altijd op korte termijn. Kofferproducent KKC lost uw verpakkingsproblemen op!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Kofferproducent KKC – Calvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 0031 6 1359 3347

Pdf: Nederlandstalige catalogus

 

Anderen bekeken ook: