Single Blog Title

This is a single blog caption
Profielkoffer

Profielkoffer van KKC Koffer

Profielkoffer van de producent

Bij KKC Koffer weten wij als ervaren producent van maatwerkkoffers precies wat belangrijk is bij het ontwerp van een profielkoffer. Al ruim 40 jaar produceren wij profielkoffers, aluminium koffers, gereedschapskoffers, kantoorkoffers en presentatiekoffers in eigen fabriek. Daarnaast produceren wij alle mogelijke binnenwerken zoals schuiminterieurs, vakverdelingen en scheidingswanden zelf. Ook technische en elektrische installaties kunnen wij installeren in onze fabriek in Stemwede.

Profielkoffer

PerfectLine, onze elegante stabiele profielkoffer van hoge kwaliteit

Onze PerfectLine profielkoffer laat zich kenmerken door een veelvoud aan oplossingen. Naast de gebruikelijke elementen zoals bijvoorbeeld de keuze in (kleur)oppervlak zijn ook de kunststofhoeken in kleur uit te voeren of van een chroomlaag te voorzien.

Profielkoffer

Aanvullende verscheidenheid wordt door de diverse uitvoeringen en wielsystemen bereikt. Met een representatieve uitstraling is deze koffer als verkoopbevorderende presentatiekoffer ideaal geschikt. Kwetsbare en dure apparatuur kan zo veilig getransporteerd en optisch toch fatsoenlijk gepresenteerd worden.

ProfielkofferProfielkoffer

Inbouwen van elektrische installaties, KKC Cases is ISO- en TÜV-gecertificeerd

Voor het inbouwen van elektrische installaties in een profielkoffer hebben we gespecialiseerde medewerkers. Wij zijn hiervoor ISO- en TÜV-gecertificeerd. Wij monteren de elektrische bekabeling in de profielkoffers en testen deze volgens VDE 0100. Onze producten leveren wij vervolgens compleet met bijbehorende certificaten bij U af.

Profielkoffer    Profielkoffer

Profielkoffer    

Maatwerkkoffer profielkoffer op klantspecificatie

Vanaf 25 stuks fabriceren wij deze koffers op maat. Het brede pakket aan mogelijkheden met betrekking tot bouwvormen en kleurencombinaties geeft onze klanten de mogelijkheid om een volledig klant-specifieke profielkoffer samen te stellen. Met deze mogelijkheden kunnen wij de binnen- en buitenkant van de profielkoffer dezelfde sfeer uit laten stralen. Door middel van passend gekleurde accessoires, bedrukkingen en een op maat gemaakt binnenwerk maakt u uw koffer zelf naar wens.

Profielkoffer

Omdat wij alles zelf produceren kunnen wij voor zeer scherpe prijzen een zeer veelzijdige profielkoffer aanbieden. Met ons brede machinepark kunnen wij alle mogelijke binnenwerken voor onze maatwerkkoffers zelf maken.

Profielkoffer    Profielkoffer

Profielkoffer    

Standaard afmetingen van onze Perfectline profielkoffer

PerfectLine Koffer

  • 345 x 255 x 70+47 mm
  • 400 x 300 x 70+47 mm
  • 440 x 320 x 78+47 mm
  • 500 x 400 x 110+50 mm

PerfectLine Box

  • 325 x 140 x 170+50 mm
  • 390 x 200 x 200+60 mm
  • 450 x 200 x 260+60 mm

PerfectLine Kantoorkoffer

  • 405 x 220 x 300+47 mm

PerfectLine Ladenkoffer

  • 414 x 307 x 410 mm

Download hier onze Nederlandstalige catalogus voor uw ‘PerfectLine’ profielkoffer.

Bij behoefte is het inplannen van een afspraak voor presentatie van onze producten altijd mogelijk op korte termijn. KKC Cases ontwerpt voor U graag iedere profielkoffer!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Overige productlijnen KKC

KKC Koffer GmbH Calvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-cases.de

Tel: 0031 6 1359 3347