Single Blog Title

This is a single blog caption
Instrumentenkoffer

Instrumentenkoffer van KKC

Instrumentenkoffer van de producent

Bij KKC Koffer weten wij als ervaren producent van koffers precies wat belangrijk is bij het produceren van een instrumentenkoffer. Al ruim 40 jaar produceren wij in onze fabriek in Stemwede instrumentenkoffers, profielkoffers, kantoorkoffers, aluminium koffers, presentatiekoffers, rolkoffers en gereedschapskoffers. De mogelijke binnenwerken zoals vakverdelingen, schuiminterieurs en scheidingswanden maar ook technische en elektrische installaties worden ook in eigen fabriek gemaakt.

Instrumentenkoffer

Instrumentenkoffer   

Pro Works Line, onze robuuste aluminium instrumentenkoffer

Voor elke toepassing en op maat samen te stellen. Als gereedschapskoffer of servicekoffer, als meetkoffer of programmeerkoffer, in moderne vormen of klassieke bouwstijl, met schuiminterieurs of speciale vakken, met wielen in combinatie met een telescopische handgreep of een draaggordel. De door KKC Koffer GmbH geproduceerde Pro Works instrumentenkoffer vervult iedere eis en beschermt iedere inhoud. De koffers hebben een robuust structuuroppervlak, zijn per stuk in standaard kleuren verkrijgbaar en al vanaf 10 stuks in de kleuren, groen, zwart, rood, blauw, geel en paars.

Instrumentenkoffer

Het Pro Works-systeem is een nog sterkere profielen koffer dan onze Professional Line. De instrumentenkoffer wordt gemaakt van geanodiseerde aluminium profielen die bestand zijn tegen zware belastingen. Robuuste stalen hoekenprofielen met geïntegreerde voeten beschermen de hoeken van de profielen koffer. Het onverwoestbare oppervlak van de koffer is resistent tegen oliën, hitte, kou en oplosmiddelen. De met één hand te bedienen automatische sluitingen in combinatie met de krachtige stalen scharnieren vergemakkelijken het gebruik van de instrumentenkoffer. Met één hand zijn de koffers in enkele seconden te openen.

    Instrumentenkoffer

Instrumentenkoffer    Instrumentenkoffer

Pro Works Flight, de vliegtuigbestendige robuuste instrumentenkoffer

Een instrumentenkoffer kan ook voorzien worden van geïntegreerde handgrepen en vlindersluitingen die afgesloten kunnen worden tijdens luchtvervoer. Aan deze gereedschapskoffers steekt niets uit en ze zijn zo ontworpen dat alle ruimte benut wordt en er dus geen loze ruimte vervoerd hoeft te worden.

Instrumentenkoffer    Instrumentenkoffer

Maatwerkkoffers, uw klantspecifieke Pro Works instrumentenkoffer

Uitgerust met een draagriem van scheurvast bandweefsel, gereedschaptableaus en naar eigen wens vele andere handigheden is onze Pro Works instrumentenkoffer een ‘Made in Germany’ kwaliteitsproduct. Naast de vele standaardafmetingen en standaard samenstellingen kunnen we vanaf 10 stuks een klant-specifiek product produceren. Zo kunt u uw instrumentenkoffer personaliseren en indelen naar eigen smaak.

Instrumentenkoffer    Instrumentenkoffer

Instrumentenkoffer  

Standaard afmetingen Pro Works instrumentenkoffer, per stuk en in series verkrijgbaar

Pro Works Basic

  • 460 x 320 x 170 mm

Pro Works Alpha

  • 460 x 327 x 90+90+60 mm (Alpha)
  • 460 x 327 x 80+90+60 mm (Alpha Sorti)

Pro Works Shopper

  • 486 x 220 x 150+20 mm

Pro Works Duo

  • 486 x 218 x 410 mm

Pro Works Flight Basic

  • 460 x 320 x 205 mm

Pro Works Flight Alpha

  • 460 x 320 x 130+95+60 mm

Pro Works Flight Duo

  • 484 x 218 x 410

Download hier onze Nederlandstalige catalogus voor instrumentenkoffers ‘Pro Works’.

Als een flightcase te robuust, te zwaar en te duur is en alle andere profielkoffers voor de belasting te zwak zijn is onze Pro Works / Flight instrumentenkoffer de perfecte oplossing. Voor een presentatie van deze producten is het inplannen van een afspraak bij u ter plekke altijd mogelijk op korte termijn. KKC Cases ontwerpt voor u graag iedere instrumentenkoffer!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Overige productlijnen KKC

KKC Koffer GmbH Calvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 0031 6 1359 3347