Single Blog Title

This is a single blog caption
Sterke koffers

Sterke koffers van Calvo International

Sterke koffers van met interieurs van de producent

Bij ons bent u voor sterke koffers met passende schuiminterieurs aan het juist adres. Met vele verschillende kofferlijnen bieden wij voor iedere behoefte een passende koffervariant. Wij leveren waterdichte koffers, aluminium koffers, kunststof koffersflightcases en aluminium kisten. Voor al deze koffervarianten produceert Leidel & Kracht passende kofferinterieurs.

Sterke koffers

Vanuit ons verkoopkantoor in Goirle bedienen wij onze klanten in het Benelux-gebied. Calvo International biedt U de mogelijkheid producten direct bij de bron te betrekken.

Sterke koffers van kunststof

CV HQ – koffers

Een zeer stevige kunststof kofferserie, onze CV HQ – lijn. Met een robuuste body en stalen scharnierpennen zijn dit zeer robuuste koffers. De koffers zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs en in onderstaande afmetingen.

Sterke koffers Sterke koffers

Beschikbare afmetingen, CV HQ

Klik op de naam van de koffer voor een de afbeelding

CV GQ – koffers

De CV GQ – koffers zijn goede koffers voor een gunstige prijs. De koffers zijn gespoten uit polypropyleen en kunnen tegen een stootje. Deze sterke koffers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Sterke koffers  

Beschikbare afmetingen, CV GQ

Klik op de naam van de koffer voor een de afbeelding.

CV WP – waterdichte koffers

Met een breed pakket aan waterdichte sterke koffers bieden wij ook op dit gebied een oplossing. Met een IP67-waterdichtheidsgarantie en een automatisch ontluchtingsventiel zijn deze koffers geschikt voor gebruik in vochtige omgevingen en luchtvracht. De koffers zijn eenvoudig te openen door dubbele sluitingen en stapelbaar. Met deze sterke waterdichte koffers kunt U uw producten veilig vervoeren en/of versturen!

Sterke koffers                                     Sterke koffers

Sterke koffers

Klik hier voor ons matenoverzicht als flyer.

Aluminium sterke koffers van KKC

KKC is fabrikant van vele verschillende sterke koffers en flightcases van aluminium. Met een breed pakket aan mogelijkheden en koffervarianten is er voor iedere wens een passend product verkrijgbaar. In eigen fabriek in Stemwede worden alle sterke koffers op maat gemaakt.

Sterke koffers   Sterke koffers

Sterke koffers Sterke koffers

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Schuiminterieurs voor in sterke koffers van Leidel & Kracht

Leidel & Kracht is de grootste fabrikant in Europa van kofferinterieurs en schuiminterieurs. Met 14 CNC-gestuurde freesmachines met ieder 5 vol-automatisch roterende koppen kunnen wij 70 interieurs tegelijkertijd produceren. Omdat wij ook de voorbewerking in onze eigen fabriek in Keulen doen, kunnen wij efficiënt en kostenbesparend werken.

Sterke koffers

Onze specialiteit is ook om kofferinterieurs met verschillende kleuren te fabriceren. Met hitte lamineren wij 2 lagen schuim op elkaar om vervolgens de uitsparingen te creëren. Op deze manier valt het direct op als een van de producten ontbreekt in uw sterke koffers.

Sterke koffers   Sterke koffers

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Calvo International, specialist in sterke koffers met interieurs

Door te werken met verschillende partijen zijn onze mogelijkheden zo divers en prijstechnisch zeer interessant. Het bij de bron betrekken van uw producten bespaart u tot wel 30% op de aanschafprijs van uw sterke koffers. De hoogstaande kwaliteit van onze producten is pas echt goed waar te nemen als ze tastbaar zijn. Wij komen graag bij u langs voor advies en presentatie van de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op, wij leveren graag al uw sterke koffers!

Calvo International B.V.

Email: j.debruijn@calvo.nl

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de