Single Blog Title

This is a single blog caption
Waterdichte boxen

Waterdichte boxen van Calvo International

Waterdichte boxen met maatwerk interieur van de producent

Onze waterdichte boxen zijn zeer geschikt voor het goed verpakken van kwetsbare producten. Met een sterke body en een IP67-waterdichtheidsgarantie kunt u uw producten hierin veilig opbergen en/of versturen. Optioneel zijn deze boxen leverbaar met 2 noppenplaten of een plukschuiminterieur. Vanaf 10 stuks is het ook mogelijk om maatwerk schuiminterieurs aan te leveren. Wij van Calvo International B.V. adviseren u graag over de mogelijkheden!

Waterdichte boxen

Waterdichte boxen van hoge kwaliteit

Onze producten zijn van hoge kwaliteit. Standaard zijn ze voorzien van: IP67-waterdichtheidsgarantie, ontluchtingsventiel, gebruikersvriendelijke sluitingen en plaats voor het aanbrengen van labels, stickers en bedrukkingen op het deksel. Ze zijn eenvoudig te openen door klipsluitingen, stapelbaar en zeer robuust waardoor u uw producten veilig kunt vervoeren of versturen.

Waterdichte boxen

Waterdichte boxen, uit voorraad leverbaar

Onze waterdichte boxen zijn standaard uit voorraad leverbaar. We kunnen ze standaard met plukschuiminterieurs, met noppenplaten of leeg aanleveren.

Waterdichte boxen   

Klik hier voor ons matenoverzicht als flyer.

Waterdichte boxen als koffer

Voor grotere producten hebben wij in dezelfde range een uitgebreid aantal waterdichte koffers. Deze koffers zijn van dezelfde hoge kwaliteit en zeer geschikt voor het verpakken en/of vervoeren van grote(re) producten. Met een IP67-waterdichtheidsgarantie, stevige handvatten en optioneel wielen in combinatie met een telescopische handgreep zijn deze koffers zeer gebruiksvriendelijk.

Waterdichte boxen  Waterdichte boxen

 

Passende schuiminterieurs voor in uw waterdichte boxen

Leidel & Kracht is de grootste producent van interieurs voor in waterdichte boxen en koffers in Europa. Als binnenwerk van uw waterdichte boxen zijn deze schuiminterieurs ideaal om uw producten optimaal te beschermen. In onze eigen fabriek in Keulen produceren wij de interieurs van schuim in alle vormen en maten. Voor de productie van deze kofferinterieurs hebben wij alle schuimbewerkingsmethodes in huis. Veelal gebruiken wij de freestechniek.

Waterdichte boxen   Waterdichte boxen

Verschillende dieptes in één uitsparing kunnen alleen goed gecreëerd worden met de freestechniek. Op deze manier kunnen zware kwetsbare producten in waterdichte boxen op meerdere punten ondersteund worden. Dit systeem zorgt voor de optimale bescherming van uw product. Met onze 14 CNC-gestuurde freesmachines met ieder 5 vol-automatische freeskoppen fabriceren wij kofferinterieurs klantspecificatie. Met onze productiecapaciteit zijn wij marktleider in Europa.

Waterdichte boxen

Calvo International biedt u de mogelijkheid vanaf bepaalde aantallen de kofferinterieurs direct bij producent Leidel & Kracht GmbH te betrekken. Dit levert voor u altijd een prijsvoordeel op. Wij staan garant voor kwaliteit en de scherpste prijzen. Voor een presentatie van onze producten is het altijd mogelijk om een afspraak in te plannen op korte termijn. Wij adviseren u graag!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Calvo International B.V.

Email: info@calvo.nl

Tel: 013 785 4240

Web: www.calvo.nl