Single Blog Title

This is a single blog caption
Technische schuimen

Technische schuimen van Leidel & Kracht

Technische schuimen van de producent

Leidel & Kracht is specialist in het produceren van technische schuimen zoals schuiminterieurs, kofferinterieurs, transportverpakkingen en schuimdelen. Wij zien het als onze taak om een verpakking zo te ontwerpen dat deze zo compact mogelijk blijft. Optimale bescherming blijft wel altijd hoogste prioriteit. In onze fabriek in Keulen produceren wij alle technische schuimproducten voor u op maat.

Technische schuimen

Wij produceren diverse schuimproducten met ons moderne machinepark in onze fabriek in Keulen. Alle schuimverwerkingstechnieken hebben wij in huis. Zo kunnen wij frezen, stansen, waterstralen, 3D-snijden, zagen, splitten, lamineren en laseren. Ook kunnen wij onze producten voorzien van een zelfklevende laag. U kunt uw klant-specifieke producten eenvoudig aanbrengen op vrijwel iedere ondergrond.

Voorraad materiaal voor technische schuimen

Alle gangbare schuimsoorten hebben wij in grote hoeveelheden op voorraad. Zo leveren wij o.a. Alveo, XPE, PE, Ethafoam, Stratlite en Stratocell. Deze materialen verwerken wij in diverse kleuren.

Technische schuimen

Voorbewerking van technische schuimen

Omdat wij het schuim zelf kunnen voorbewerken en op dikte maken kunnen wij zéér efficiënt werken. De voorbewerking van de schuimproducten kunnen wij als één van de weinigen met onze split- en lamineermachines intern verzorgen.

Technische schuimen - www.calvo.nl

Productie van technische schuimen

Klant-specifieke technische schuimen maken wij met onze CNC-gestuurde machines voor u op maat. Wij adviseren u graag over de geschikte schuimsoort en productiemethode zodat u met het eindproduct optimaal tevreden zult zijn.

Technische schuimen

In onze fabriek in Keulen maken wij met alle mogelijke schuimverwerkingsmethodes uw schuimproducten op maat. Om een complete transportverpakking aan te kunnen leveren produceren wij ook passende dozen in onze fabriek.

Technische schuimen   Technische schuimen

Technische schuimen

Technische schuimen voor gebruik in ‘cleanbereik’

Voor het gebruik van technische schuimproducten in cleanrooms hebben wij ook geschikte schuimsoorten. Voor grote fijnmechanische bedrijven verwerken wij veelal LD24 (PE24), LD45 (PE45) en XPE. De perfect passende schuimdelen produceren wij aan de hand van een technische tekening of het te verpakken product.

Technische schuimen

Voorraadhoudende producent van technische schuimen

Wij zijn ook zeer sterk in het houden van voorraad voor onze klanten. Als voorraadhoudende producent kunnen wij bij behoefte altijd direct uitleveren. Na uitlevering van een partij producten brengen wij uw voorraad weer op pijl zodat er bij nieuwe behoefte direct weer uitgeleverd kan worden.Technische schuimen

 

Leidel & Kracht biedt oplossingen met schuimproducten

Leidel & Kracht is de grootste producent van schuimproducten in Europa. Wij staan garant voor de hoogste kwaliteit en de scherpste prijzen. Het inplannen van een afspraak voor een persoonlijk presentatie bij u ter plekke kan altijd op korte termijn. Wij adviseren u graag op het gebied van technische schuimen.

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Leidel & Kracht GmbHCalvo International B.V.

Email: j.debruijn@lk-verpackung.de

Tel: 0031 6 1359 3347

Anderen bekeken ook: