Single Blog Title

This is a single blog caption
Aluminium mappen

Aluminium mappen van KKC Koffer

Aluminium mappen van de producent

KKC Koffer produceert in Stemwede al ruim 40 jaar aluminium mappen, aluminium koffers, profielkoffers, flightcases en aluminium kisten. Daarnaast maken wij alle mogelijke binnenwerken zoals schuiminterieurs, schrijfmappen, dekselinlays, dieptrekinterieurs, veloursbekleding en aluminium opzetplaten.

Aluminium mappen

Pegar: onze stabiele en elegante aluminium mappen

Zeer elegante aluminium mappen, geproduceerd van zijwandprofielen. Onze Pegar-mappen kenmerken zich hierdoor. Met haar ronde hoeken en zachte uitstraling is dit een perfect presentatiemiddel. Wij produceren deze mappen op het hang- en sluitwerk na volledig van aluminium. Ook is het mogelijk om ze te voorzien van kunststof plaatwerk voorzien van verschillende soorten structuren. Dit product is zowel in standaard afmetingen als op maat gemaakt verkrijgbaar. Klik op één van de onderstaande buttons.

Aluminium mappen      Aluminium mappen      Aluminium mappen      Aluminium mappen

Klik hier voor meer informatie over onze ‘Pegar’ mappen.

Primo: onze veelzijdige en professionele aluminium mappen

Naast de Primo koffers maken we van onze Primo-lijn ook mappen voor promotie en presentatie. Als aanvulling op onze Libero presentatiemappen zijn deze mappen ook geschikt voor het verpakken van producten die dikker zijn dan 40 mm. De uitstraling van onze Primo-productlijn is zeer professioneel. Ook deze map laat zich eenvoudig meenemen en oogt elegant. De Primo aluminium map wordt geproduceerd van geanodiseerde aluminium profielen, ABS of aluminium platen en kunststof klipsluitingen en scharnieren.

Aluminium mappen    Aluminium mappen

Libero: onze platte en representatieve aluminium mappen

Voor het presenteren van kleine en lichte producten zijn onze Libero presentatiemappen een ideaal presentatiemiddel. Deze map oogt zeer professioneel. Voor een relatief lage prijs is het mogelijk om goed voor de dag te komen met een vriendelijk en chique ogende presentatiemap. Deze map doet de inhoud zeer zeker eer aan. De Libero wordt geproduceerd van geanodiseerde aluminium profielen, aluminium platen met een gegolfd of vlak design klipsluitingen, kunststof hoeken en scharnieren.

Aluminium mappen  Aluminium mappen

Maatwerk, uw klantspecifieke aluminium mappen

Vanaf geringe aantallen kunnen we onze aluminium mappen op maat maken. Ook de diktes van de mappen zijn kiesbaar binnen het beschikbare matenpakket. Bij behoefte kunnen we de mappen ook voorzien van metalen scharnieren, sluitingen en handgrepen. Het binnenwerk van de mappen is ook individueel te ontwerpen. Vaak worden de mappen voorzien van schuiminterieurs. Ook een vakverdeling door middel van kunststof of aluminium platen behoort tot de mogelijkheden. KKC Cases is specialist in het ontwerpen van maatwerkproducten en levert graag de voor u perfect passende promotie- en presentatiemiddelen aan.

Aluminium mappen    Aluminium mappen

    

Personaliseren van aluminium mappen

Het personaliseren van onze producten kan op verschillende manieren. Op het deksel is het mogelijk om een prachtige bedrukking te maken van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, een tekst of een foto. Hierin kan men de kleuren van de huisstijl verwerken. Hiermee wordt de map gepersonaliseerd en herkenbaar gemaakt. Een stempeling of een lasergravering is bij deze mappen een zeer veel gebruikte methode. Zo is zonder inkt een logo of een bedrijfsnaam op het deksel te vermelden. Vanaf 50 stuks kunnen we deze bijzondere manieren van personalisatie van uw aluminium mappen aanbieden.

Aluminium mappen    

Vraag voor een persoonlijke presentatie van alle mogelijkheden graag aan. Het inplannen van een afspraak kan altijd op korte termijn. KKC ontwerpt voor u graag al uw mappen en koffers.

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.