Single Blog Title

This is a single blog caption
Transportboxen

Transportboxen Cargo – KKC Koffer GmbH

Cargo transportboxen van KKC, dé specialist in maatwerk transportverpakkingen

KKC is als ervaren producent van transportverpakkingen dé specialist op het gebied van het verpakken van apparaten en machines. Al ruim 40 jaar produceren wij transportboxen, gereedschapskoffers, profielkoffers, kantoorkoffers, aluminium koffers, presentatiekoffers, aluminium mappen en rolkoffers. Voor al deze boxen, kisten en koffers maken wij in onze eigen fabriek in Stemwede alle mogelijke binnenwerken. Met onze freesmachines maken wij zelf schuiminterieurs. Daarnaast behoren het maken van vakverdelingen en het installeren van technische en elektrische installaties tot onze specialiteiten.

Transportboxen

Cargoboxen, onze robuuste en vliegtuigbestendige kunststof transportverpakkingen

Cargo transportboxen leveren wij in vele verschillende soorten, maten en kleuren. Als apparaten veilig getransporteerd moeten worden zijn de onverwoestbare Cargo-boxen perfect geschikt. Met een mogelijke waterdichtheid van IP67 en luchtvrachtbestendigheid volgens de ATA 300 norm is dit een transportverpakking van hoge kwaliteit. Vanaf beschermingsklasse IP54 (sproeiwaterdicht) worden onze transportboxen ook voorzien van automatische drukvereffeningsventielen volgens DIN EN 60529 en hoger. Een betere transportverpakking bestaat niet omdat deze waterdichte verpakkingen ook bestand zijn tegen chemische invloeden.

Transportboxen    Transportboxen

Standaard afmetingen transportboxen, per stuk en in series verkrijgbaar

Met meer dan 400 verschillende standaardmaten in verschillende kleuren is er vrijwel altijd een Cargo transportbox die geschikt is. De hoogste “made in Germany”-kwaliteit  in combinatie met gebruikskwaliteit. De kwaliteit van de standaardonderdelen zoals de handgrepen, sluitingen en aluminium profielen garanderen een optimaal gebruiksklaar product. U hebt bovendien de mogelijkheid vele onderdelen gedetailleerd uit te kiezen en op die manier het doel van de inzet te optimaliseren.

Transportboxen    Transportboxen

Transportboxen    Transportboxen

Maatwerk, uw individuele Cargo Transportbox op maat

En wat als u tussen de ruim 400 standaardafmetingen geen passend model kunt vinden? Onze transportboxen kunnen vanaf 100 stuks op maat gemaakt worden. Op uw klantspecifieke transportboxen kan ook al het gewenste hang- en sluitwerk gemonteerd worden. Om uw producten optimaal te beschermen kunnen we de boxen voorzien van een bij ons geproduceerd passend binnenwerk. Net als voor de standaardafmetingen kunnen alle mogelijke binnenwerken zoals schuiminterieurs geproduceerd worden in onze fabriek in Stemwede. Alle schuiminterieurs zijn maatwerkproducten, ze worden voor uw product speciaal ontworpen en naar wenst geproduceerd.

Transportboxen    

Transportboxen    Transportboxen

Transportboxen met telescopische handgreep

Een transportbox als trolleykoffer meenemen is ook mogelijk. Voor eenvoudig transport hebben we ook modellen met een telescopische handgreep en ingebouwde hoekwielen beschikbaar. De handgreep kan eenvoudig uit de koffer worden getrokken. Als de handgreep niet gebruikt wordt kan deze in de koffer ‘verdwijnen’.

    Transportboxen

Transportboxen    

Personalisering van uw transportboxen

Met een niet verwijderbaar opschrift is het mogelijk een bedrijfsnaam of bedrijfslogo aan te brengen op de transportboxen. Zo is altijd zichtbaar waar de box vandaan komt, ook wanneer de transportdocumenten niet aanwezig zijn.

Transportboxen    Transportboxen

Transportboxen    Transportboxen

Download hier onze Nederlandstalige catalogus Cargo Transportboxen

De hoogstaande kwaliteit van deze transportboxen is pas goed waar te nemen zodra men het product ter plekke ziet. Vraag gerust om een presentatie ter plekke, het inplannen hiervan kan altijd op korte termijn. KKC Cases produceert voor u graag al uw kunststof transportboxen!

Laat uw gegevens achter en wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Overige productlijnen:

KKC Koffer GmbH Calvo International B.V.

Email: j.debruijn@kkc-koffer.de

Tel: 0031 13 785 4240

Pdf: Nederlandstalige documentatie